Sinterklaas-cadeautip: de leukste sieraden & accessoires van Brandfield

De feestdagen komen eraan. Tijd om je mooiste sieraden en accessoires uit de kast te halen. Als er een periode is waarin bling-bling geoorloofd is, dan is het de decembermaand wel! Sieraden zijn ook een ideaal cadeautje voor onder de boom, óf in je schoen. Heb je nog een last minute Sinterklaascadeau nodig? Samen met Brandfield heb ik een aantal prachtige (budgetproof) sieraden en accessoires voor je op een rijtje gezet. En onthoud: budgetproof betekent niet per se cheap ass, maar écht waar voor je geld.

Close horloge Brandfield

Bij Brandfield verkopen ze 2 van mijn favoriete merken: Cluse (lees hier mijn blog over m’n Cluse-horloge), Paul’s Boutique (lees hier hoe je een Paul’s Boutique-tas bij elkaar spaart) en Mi Moneda (lees hier m’n blog over m’n laatste Mi Moneda-aanwist), maar ook merken zoals Oozoo, Heart to Get, Buddha to Buddha, Zinzi, Rosefield, LEF Amsterdam en Tom Hope.
Sinterklaas cadeautips sieraden en accessoires

5x budgetproof Sinterklaascadeautjes

Bestel je vandaag voor 11:00 uur? Dan heb je het morgen in huis. Prima op tijd dus voor pakjesavond.

  1. Marc Jacobs-horloge €95
  2. Zilveren Karma-oorbellen €7,95
  3. Mi Moneda metallic munt €22,50
  4. Paul’s Boutique bordeauxrode schoudertas €89 (nu afgeprijsd naar €71,92)
  5. Cluse-horloge €76,46

Fantastische sale-koopjes

Sale betekent bij Brandfield ook echt SALE! Yes. Daar word ik heel blij van. Zo zag ik dus onder meer het Marc Jacobs-horloge uit dit lijstje met 50% korting (yessss). Rayban-zonnebrillen met -20% en Casio-horloges onder de €30.