Ook Scapino volgt de trends | WIN ’n opblaasfiguur

Budgetshoppen gaat vaak gepaard met een suf imago. Zo ook bij Scapino. De winkel staat (nog) niet in het rijtje van meest fashionable stops tijdens je rondje shoppen. Maar daar wordt hard aan gewerkt om verandering in te brengen. Ik moet eerlijk zeggen dat ik ook regelmatig verrast ben als ik toch even binnenloop. Zo zag ik onlangs leuke off-shoulder-tops en een goede collectie streepjesshirt (altijd een goed idee!) met en zonder patches. Oh, en sandalen met pompoms á la Aquazzura en enkellaarsjes die duidelijk afgekeken waren van de Chloé Susanna boots. Score!

Vakantiegekte bij Scapino

Ook wat betreft de opblaasitems voor aan het strand of bij het zwembad springt Scapino op ‘the band wagon‘. De gewone luchtbedden kunnen overboord. Dat kan leuker! Tot en met 2 juli maak je bij je Scapino-aankoop kans op zo’n gezellig opblaasijsje waar ik al mee op pad ging. Of een opblaasdonut, -flamingo of -zwaan. Vul dan na je aankoop je bonnummer in op scapino.nl/win. Maarrrrrr ook op Budgetproof.nl maak je kans op zo’n leukerd waar je trendy op kunt ronddobberen!

Ook een opblaasijsje winnen?

Zie je jezelf al helemaal dobberen op een hip opblaasfiguur op je vakantiebestemming? YES! Dan heb ik goed nieuw. Ik mag er namelijk eentje weggeven aan een van jullie. Wat moet je doen? Nou, het is méga simpel.

De winnaar krijgt persoonlijk bericht.

 One thought on “Ook Scapino volgt de trends | WIN ’n opblaasfiguur

 1. Wauw….
  Zo leuk en ik doe héél graag mee 😉
  Beidde fb pagina’s like ik.
  Op bl. volg ik je blog alwaar deze post save.

  Bl.: chucky1012

  Fb.: Ike Hassankhan

  Xoxo

Comments are closed.