Rotterdams shoppingwalhalla

Rotterdam Alexandrium Shopping Center 1

Nee jongens, ik woon nog steeds in Haarlem en niet in Rotterdam. & ik heb ook geen dealtje met ’t VVV van Rotterdam gesloten ;). Ik ben de laatste tijd gewoon bijzonder enthousiast over Rotterdam. In 2008 wist ik niet hoe snel ik bij het Alexandrium Shopping Center moest komen toen daar de 1e Primark in Nederland opende. Ik vond het nogal een rare locatie, maar naarmate ik meer stappen in dit winkelcentrum zette begon ik het steeds beter te begrijpen. In 2008 al een super winkelcentrum, inmiddels een waar shoppingwalhalla. Aangezien ik al een hele leuke vriend heb is relatiewise speeddaten niets voor mij, maar op ander vlak speeddate ik wat af de laatste tijd. Zo had ik een paar weken terug nog een speeddate met Berlijn. Nu werd er ter ere van het 30 jarig bestaan van Alexandrium SC een bloggerstour georganiseerd: speeddaten met de winkels daar! Wat was het leuk & wat een enorme diversiteit aan (200) winkels! Ookal heeft Haarlem een aantal jaar de titel van leukste winkelstad op haar naam staan, in Rotterdam kun je echt veel beter shoppen. Grote high street ketens zoals Mango, Zara, River Island & Primark, mooie schoenenwinkels zoals Van den Assem en een prachtige Manfield, beautywinkels te over zoals Ici Paris, Douglas, The Body Shop & Sabon en ontelbaar veel lekkers te verkrijgen bij onder meer de Nokke Notenbar, sushi van Shabu to Go, Brood Express, Bram Ladage (versere patat vind je niet, heb ze zelf gemaakt: zie foto) en Cinnabon. Maar ook niet 13-in een dozijn-winkels zoals G-maxx vind je er. Of je nou een budgetshopper of een luxedier bent, Alexandrium heeft het allemaal. Fijne bijkomstigheid: in een winkelcentrum is het niet zo koud in de winter. Ik liep er rond zonder jas. Heerlijk! Heb je binnenkort kerstvakantie en ben je nog op zoek naar een ideale winkelplaats? Probeer Alexandrium eens. Ik weet zeker dat je niet teleurgesteld zult worden!

Rotterdam Alexandrium Shopping Center 12

Rotterdam Alexandrium Shopping Center 6

Rotterdam Alexandrium Shopping Center2

Rotterdam Alexandrium Shopping Center3

Rotterdam Alexandrium Shopping Center5

Rotterdam Alexandrium Shopping Center 8

Rotterdam Alexandrium Shopping Center 9

Rotterdam Alexandrium Shopping Center 11

Rotterdam Alexandrium Shopping Center 13

Rotterdam Alexandrium Shopping Center 14

Follow on Bloglovin

Volg Budgetproof.nl ook op Facebook voor dagelijkse budgettips:

13 thoughts on “Rotterdams shoppingwalhalla

  1. Mooie foto’s! Haarlem blijft mijn favorieten winkelstad maar af en toe eropuit en in een andere stad shoppen vind ik ook heel tof!

  2. Ook ik stond in 2008 tijdens het openingsweekend in Rotterdam Alexander voor de Primark.. met mijn beide ouders want ik was toen 14 haha. Ik ben er later nog een aantal keer geweest, maar het daarna eigenlijk vergeten doordat er een Primark veel dichterbij kwam, maar volgens mij is het helemaal de moeite waard om weer eens naar Rotterdam af te reizen.

  3. Ik vind Alexandrium geweldig! Als echte Rotterdammer kom ik graag in de omgeving van het Laurenskwartier, de Oude Haven én Alexandrium! Echt! En nee, niet alleen vanwege de Primark haha!

  4. Volgens mij moet ik eens een weekendje Rotterdam inplannen! Heb je nog leuke tips voor Rotterdam? 🙂

Comments are closed.