Je boobies in een sexy én goed passende beha dankzij de Lincherie 3D-spiegel

Lingerie shoppen is verre van m’n hobby. Sta je dan, in zo’n kil pashokje met lelijk licht waardoor ieder putje en elk hobbeltje zichtbaar wordt. Op zoek naar een bh waarbij niet je halve borsten over de rand hangen of ze geplet worden. Bh’s passen bij H&M of Primark hoef ik niet eens te proberen, daar hebben ze m’n maat sowieso niet. Smalle taille mét borsten is blijkbaar niet zo veelvoorkomend als ik denk. Bij Hunkemöller kan ik wel slagen, maar is m’n keuze niet om over naar huis te schrijven. De ene bh in mijn maat past wel, de ander in dezelfde maat is weer geen gezicht. Moet er weer een meetlint aan te pas komen, en voor ik het weet sta ik weer een uur ongelukkig in het hok zonder met een setje thuis te komen waar ik écht gelukkig mee ben.

3D-spiegel to the rescue

Lingerie shoppen bij Lincherie is wat mij betreft dan ook een verademing! Je betaalt er wel een flinke duit voor, maar daar hebben ze me toch prachtige sexy setjes. Wouw! (lang leven de sale ;)). De winkelervaring is daar sowieso al veel prettiger (hallo superdeluxe paskamers met mooi licht en glaasje water), maar sinds de 3D-spiegel is een passende bh vinden echt niet meer lastig (en mooie broekjes en japonnetjes en meer). Daarbij kun je maar beter een paar écht mooie en goed passende bh’s hebben dan 20 bh’s die je boobies niet waardig zijn.

Na een paar rondjes gedraaid te hebben voor de spiegel heeft deze je exacte maten opgenomen. Op een iPad krijg je dat de collectie te zien die er in jouw maat beschikbaar is. Er wordt zelfs rekening gehouden met het feit dat je verschillende maten hebt van verschillende merken. Hoe fijn is het om direct te zien wat je zal passen en wat niet? Heel fijn vind ik! De spiegel maakt (als je dat wil) foto’s van alle items die je past, zodat je zelfs terug kunt kijken wat je beter stond. Geen paniek, de foto’s worden natuurlijk niet opgeslagen. Als je dat wilt, worden je maten wel opgeslagen. Dan kun je bij een volgend bezoek snel je slag slaan. Ik vind het zó handig én heel prettig!

Momenteel heeft alleen het Lincherie-filliaal op het Gelderlandplein in Amsterdam deze spiegel, maar binnenkort zullen meer filialen uitgerust worden met deze handige gadget die het lingerieshoppen een stuk aangenamer én gemakkelijker maakt.

Follow on Bloglovin

Volg Budgetproof.nl ook op Facebook voor dagelijkse budgettips:

3 thoughts on “Je boobies in een sexy én goed passende beha dankzij de Lincherie 3D-spiegel

  1. Oh, wat een bizar en tegelijkertijd briljant concept! Ik had er nog nooit van gehoord, maar het is wel echt een uitkomst. Ik kan ook nooit een normale beha vinden met mijn grote maat, al helemaal niet bij een H&M ofzo. En als ik al een betaalbare beha vindt dan is het een heel lelijke :(. Ik zal die winkel zeker eens in de gaten houden want dit zou zoveel gedoe schelen.

Comments are closed.