River Island zomercollectie | 4 trends

River Island is een kei in dupes, knock offs, look-a-likes: hoe je ze ook wilt noemen. Ook dragen wat er onlangs op de catwalk verscheen? River Island’s got your back! Afgelopen week kreeg ik een sneak peek van de zomercollectie (de RI-lentecollectie zie je hier), en dít is wat er binnenkort in de winkels hangt. Veel romantische items en mooie applicaties.

Lekker vrolijk gekleurd – trend 1

Rode, zwarte, witte en blauwe strepen. Kleurvlakken en blokken zijn helemaal on trend. Met deze typisch Nederlandse kleurencombinatie heb ik zo’n idee dat we er allemaal heel fashionable uit gaan zien met Koningsdag. Tipje: deze kleuren staan heel mooi bij denim.

Het romantische wilde westen – trend 2

The Wild Wild West is terug van weggeweest. Cowboyboots, blousejes met ruitjes, mooie borduursels en natuurprints: ze mogen weer. Maar dan wel met een moderne twist. Meer met een knipoog naar het nomadenleven en een vleugje romantiek.

Bloemen overal – trend 3

Ruches, klokmouwen én héél veel bloemen. Geborduurd op je laarzen, geprint op een mooie blouse of zelfs op je jeans. Overal bloemen. Zoveel mogelijk. Een bloemenprint is ook extra leuk om te combineren met bijvoorbeeld een streepjespantalon of een denimitem.

Minder, minst – trend 4

Zoveel mensen zoveel wensen. En eh, trends. Gelukkig hoeven we niet allemaal iedere trend te omarmen. Is het wilde westen niks voor jou en loop je ook niet warm van bloemenprint? Het minimalisme is een graag geziene trend op de catwalk. Het liefst in zwart-wit.

Welke trend is jouw favoriet?

One thought on “River Island zomercollectie | 4 trends

Comments are closed.