Primark PHr beauty | make-up voor tijdens ’t sporten

Primark PHr Beauty, een van de nieuwste PS… beauty-collecties, is speciaal gemaakt voor tijdens het sporten. Wat slim! Ik ga zelf nooit met een flinke laag make-up sporten (tenzij het er al opzit van eerder op de dag), maar je wilt er toch altijd wel verzorgd uitzien. Performance Hydration Recovery (PHr, hydraterend herstel terwijl je actief bezig bent) is niet alleen zweet-, ren- en veegbestending; het verzorgt je huid ook na je work-out. Lekker bezig Primark!

Primark: ‘De PHr-filosofie is dat fitness en welzijn voor iedereen is – of je nu helemaal geobsedeerd bent door alle nieuwe beautytrends en innovaties of dat je gewoon een toegewijde fitgirl bent die op zoek is naar beautyproducten die jou vol zelfvertrouwen door je workout heen helpen.’

De collectie bestaat uit 2 categorieën:

  • een deel dat zich concentreert op prestatieproducten.
  • een deel dat zorgt dat de hydratatie- en herstelperiodes worden gedekt.

Met deze Primark make-up zie je er ook na het sporten nog perfect uit

De PHr waterproof mascara en de PHr waterproof eyeliner zijn perfect voor iedereen die rechtstreeks van kantoor naar een hardcore HIIT-lesje gaat. De handige PHr-makeupjes van Primark zorgen ervoor dat je on top of your game bent en helpen zweterige selfies en post-workout panda eyes – we kennen ze allemaal – te voorkomen. De PHr pressed powder BB cream, de PHr concealer sticks en de PHr lip & Cheek tint zijn allemaal veegvast. Na je workout zorgt de voedende PHr lipstick – in de kleuren nude, roze of dieprood – ervoor dat je lippen gevoedt worden en dat droge lippen worden voorkomen. Voor mensen die op zoek zijn nar iets dat licher aanvoelt is er de PHr liquid lip balm.

‘De handige PHr-makeupjes van Primark zorgen ervoor dat je on top of your game bent en helpen zweterige selfies en post-workout panda eyes – we kennen ze allemaal – te voorkomen.’

Het meest fantastische product van deze collectie (naar Primarks eigen zeggen) is de PHr cooling recovery primer die je huid helpt afkoelen en de roodheid vermindert. Het is ook de perfecte primer voor make-up, waardoor het ideaal is voor mensen die vanuit de sportschool direct naar kantoor gaan. De PHr cool setting spray is niet alleen handig voor Sporty Spices maar ook lekker tijdens warmere dagen (of op vakantie).

One thought on “Primark PHr beauty | make-up voor tijdens ’t sporten

Comments are closed.