Primark laarzen en schoenen voor de herfst: de leukste foot candy

Ik zei het al toen ik de herfst- en wintercollectie 2017/2018 van Primark liet zien: de laarsjes en schoenen die deze herfst in de winkel liggen zijn echt ’to die for’. Fantastisch! Lekker kleurrijk, leuke printjes, mooie materialen. Ik wil alles! Word er heel hebberig van.

Primark schoenen herfst

Vooral de laarsjes van Primark zijn echte musthaves deze herfst

Shoe-aholics pas op! Primark is de komende tijd erg gevaarlijk. De ‘shoe game’ is namelijk ‘on point’ deze herfst. Dus mijn tip: ga voor de schoenen. Er zitten met toch een paar beauty’s tussen! Ga serieus een keertje kijken bij Primark dit najaar. Al is het alleen maar op de schoenafdeling. Een basic outfit maak je namelijk helemaal af met een goede schoen. Dus áls je een ‘minder-shoppen-afspraak’ met jezelf hebt gemaakt, is dat waar je je geld aan uit moet geven wat mij betreft.

Wat zegt Primark zelf over de schoenencollectie deze herfst?

“Met een uitgebreid aanbod aan floral bootshot pink heels en gingham lace, is de nieuwe Primark schoenen collectie perfect om het AW17 seizoen in te luiden! With some of them already in store… Put on your trusty shopping shoes and head down to Primark!”

Primark schoenen herfst Primark schoenen herfst Primark schoenen herfst

Primark schoenen herfst Primark schoenen herfst Primark schoenen herfst Primark schoenen herfst Primark schoenen herfst

De foto’s bij deze blog zijn een combinatie van promofoto’s en mijn eigen fotomateriaal.

One thought on “Primark laarzen en schoenen voor de herfst: de leukste foot candy

Comments are closed.