Primark home lente/zomer 2016

Primark home

Echt winter hebben we nog niet gehad, maar door de temperaturen krijgt menigeen al wel de zomer in zijn bol. Temperaturen van 13 graden in januari? Dikke prima wat mij betreft. Laat het voorjaar maar lekker vroeg komen. Tijd voor de voorjaarsopruiming in je interieur. De winterse kleuren en materialen eruit, nieuwe lente-kleurtjes en printjes erin. De Primark home-collectie voor lente 2016 ziet er weer lief uit. Ik heb de nieuwste lente/zomer damescollectie van Primark al laten zien, dus tijd voor de interieur-collectie!

Kussen, dekbedovertrekken en andere accessoires

Wat een lieve collectie. Zachte dekentjes en kussentjes in lichte kleuren, Missoni-achtige printjes en vooral ook veel blauw met wit. I like! Denk aan printjes van streepjes, Portugese tegeltjes (achtig), paisley en hippieprintjes.

Primark home

Een budget interieur met Primark wonen

De prijzen van deze items zijn nog niet bekend, maar bij Primark ben je nooit een rib uit je lijf kwijt. Ook niet voor de home-collectie van 2016. Je kunt dus gerust een aantal lente- & zomer interieuraccessoires inslaan om het voorjaar in huis te halen.

Mijn favorieten van de home collectie: kussentjes en look-a-like Missoni-dekentje

Het kussen met de quote ‘Believe you can and you’re halfway there’ is toch wel een van m’n grote favorieten. Samen met het dekentje met Missoni look-a-like printje en de blauw/wit gestreepte kussentjes. Misschien vervang ik de combinatie van grijs en natuurlijke kleuren in mijn huis wel door blauw met wit. Ik vind ’t mooi. Helemaal in combinatie met donkere houten meubels. Sjiek!

Primark home

Primark home

Primark home

Primark home

Primark home

Primark home

Primark home

2 thoughts on “Primark home lente/zomer 2016

Comments are closed.