Prada voor ‘een prikkie’ & Outlet Europe app

Designeritems zijn normaal out of my league. Prachtig, maar poepieduur. Zo duur dat ik met mezelf af heb gesproken echt niet de volle pond ervoor te willen betalen. Meer dan €500 voor een paar schoenen? Hoe mooi ze ook zijn, ik ga dan liever van dat geld op vakantie bijvoorbeeld. Wil jij net als ik designeritmes voor een prikkie op de kop kunnen tikken? Lees dan verder! Ik deel vandaag een superleuke app voor de budgetliefhebbers.

Niet meer bang voor het prijskaartje

Een van je favoriete designeritems in de SALE tegenkomen is best een beetje spannend. Je hartslag gaat omhoog, je krijgt het warm, je voelt vlinders in je buik: het lijkt een beetje op een spontane verliefdheid. Head over heels op dat ene paar Prada-schoenen of die zonnebril van Miu Miu. No way dat je die ooit nog uit je hoofd krijgt. Is het jouw maat? De juiste kleur? Jaaaa alles klopt! Je durft bijna niet naar het prijskaartje te kijken, bang om teleurgesteld te worden en je droomjas, -tas of –schoenen weer terug te moeten zetten of hangen. Totdat je de daadwerkelijke prijs ziet. Wat een opluchting, 75% afgeprijsd! Een gevoel van extase vult je lichaam. Die gaan sowieso met je mee naar huis. Ook al zijn ze eigenlijk nog veel duurder dan je ooit voor schoenen zou willen betalen, dat merkje zorgt ervoor dat je niet meer normaal na kunt denken.

Mijn eerste paar Prada’s

Zo ging het ook bij de aankoop van mijn eerste paar Prada-schoenen in april. Ik zeg bewust niet eerste designerschoenen, want ik kocht een aantal jaar geleden al een paar Miu Miu’s bij een outlet in Italië, die overigens nog ongedragen in de kast staan. Tijdens een tripje naar Leuven stapte ik de outlet van New Versaille (Yesterday’s Shoes) in en wist niet waar ik moest kijken. Prada, Tod’s, Miu Miu, Sergio Rossi, A.F. Vandervorst, allemaal voor het grijpen. Allemaal minimaal voor de helft van de prijs of nog goedkoper. Dolgelukkig ging ik naar huis met een paar Prada wedge sneakers. Een kleine rib uit m’n lijf, dat wel: voor €160,- waren ze voor mij (normaal €400, online zelfs voor $750).

Download de Outlets Europe app

Dat euforische gevoel van een designeritem aan je collectie toevoegen voor een kleine prijs, dat gun ik jou ook! Maar hoe weet je waar de outlets vindt? Download de gratis en superhandige Outlets Europe app zodat je overal waar je bent (Nederland, België, Frankrijk, Italië, noem maar op) de outlets in de buurt kunt vinden. Momenteel Outlets Europe al meer dan 1.500 outlets (designer of niet) in de app verzameld en dat wordt alleen nog maar uitgebreid. Je kunt selecteren op merken of categorieën zoals mode, hobby, wonen en zelfs webshops. Sowieso een musthave dus op je telefoon als je van goede kortingen houdt. En wie doet dat nou niet? Downloaden die app!

Zoeken in categorieën.

Of kies voor de designer outlets.

Bij iedere outlet vind je meer informatie over het merk én natuurlijk het adres.

Follow on Bloglovin

Volg Budgetproof.nl ook op Facebook voor dagelijkse budgettips:

5 thoughts on “Prada voor ‘een prikkie’ & Outlet Europe app

  1. Als je slim shopt heb je helemaal geen outlet nodig om een paar designerschoenen voor een prikkie te scoren. Wacht tot het einde van de uitverkoop en als je geluk hebt ligt er nog een paar schoenen in jouw maat met 70% of meer. Dat lukt mij ieder seizoen weer, heel vervelend 😉

    1. Haha ja dat klopt natuurlijk, maar dan moet je wel heel goed zoeken 😀 in een outlet weet je sowieso dat je voor heel veel minder geld je slag kunt slaan.

Comments are closed.