Oorgasme: House of Marley oordopjes [review]

Goede oordopjes

‘Vroeger’ was ik een groot muziekliefhebber. Altijd de nieuwste cd’s op m’n iPod en 24/7 muziek aan. Tegenwoordig ben ik totaal niet meer op de hoogte wat er in muziekland gaande is en kan ik misschien met moeite 5 liedjes noemen die momenteel in de Top 40 staan. Op werk luister ik regelmatig muziek, maar dat is 99% van de tijd instrumentaal of in een andere taal dan Nederlands of Engels. Ik heb namelijk de bizarre gewoonte om altijd aandachtig naar ALLES te luisteren wat ik hoor. Zo kan ik het niet helpen alle gesprekken in het OV af te luisteren. Dat is niet alleen irritant, soms zelfs ook lastig. Als ik aan ’t typen ben en Nederlands- of Engelstalige muziek luister, typ ik heel vaak wat ik HOOR in plaats van wat ik denk. Stom he? Heeeeel onhandig als copywriter kan ik je vertellen. Dat terzijde, ik ging wat vertellen over de oordopjes van House of Marley die ik een tijdje terug voor m’n blog heb ontvangen om uit te testen.

Goede oordopjes

M’n iPhone oortjes zijn toch prima?

Ik moet eerlijk zeggen dat ik best sceptisch was. M’n iPhone oordopjes doen het dikke prima. Dat is wat ik dacht. Totdat ik House of Marley in ears probeerde. Hallo goddelijk geluid en oor-gasme! Je moet wel – net als ik – van een goede bass houden, want die wordt lekker aangedikt, waardoor je een wat ‘warmer’ geluid krijgt. Buiten dat de House of Marley oordopjes beter zijn voor het milieu en er velen malen leuker uitzien dan bijna iedere andere in ear dopjes, zijn ze bovendien heel betaalbaar en het geld waard. Anders zouden ze niet hier belanden. Ze zijn met gemiddeld €25,- (al te koop vanaf €19,99 bij V&D of bij MediaMarkt) net zo duur als Apple oordopjes, maar zijn veel leuker en geven fijner geluid naar mijn mening. Ook een mooie plus: de in ears van HOM kan ik langer gebruiken voordat ik pijn in m’n oren krijg!

Goede oordopjes

Bezig aan paar #2

Over hoe lang ze meegaan kan ik – nog – niets zeggen. M’n iPhone oordopjes waren bijna onverwoestbaar. Na een nat ritje in de wasmachine werkten ze zelfs nog. M’n eerste setje Smile Jamaica Rasta in ears begaf het na 2 maanden niet zo intensief gebruik. Een van de oortjes hield er gewoon van de ene op de andere seconde mee op. Laten we zeggen dat ik gewoon pech had. Gelukkig is de klantenservice super en kreeg ik een nieuw setje om verder te testen! To be continued dus. Als je binnenkort op zoek gaat naar een nieuw paar in ears: denk dan ook eens aan House of Marley. Zeker het proberen waard!

Ps. Ik heb m’n kleur niet gekozen, maar ze hebben ze ook in het roze ❤

Follow on Bloglovin

Volg Budgetproof.nl ook op Facebook voor dagelijkse budgettips:

2 thoughts on “Oorgasme: House of Marley oordopjes [review]

Comments are closed.