Bijverdienen met je eigen talent: online castingbureau iCasting

Wil je wat bijverdienen? Dan kun je natuurlijk de inhoud van je kledingkast op Marktplaats zetten, of extra gaan werken, maar je kunt je ook inschrijven bij een castingbureau. Niet zo’n fancy bureau in een Amsterdams grachtenpand dat er vandoor gaat met 30 tot 70% van je verdiensten. Nee, ik bedoel bij iCasting. Een online castingbureau. Het AirBnB voor talenten. Wat voor talent je ook hebt, of je goed kunt zingen, presenteren, een muziekinstrument bespeelt, mooie lippen hebt… Schrijf je in, het is gratis!

Vraag en aanbod zonder tussenpersoon

Opdrachtgevers kunnen je direct van de site plukken en contacten. En weet je wat mooi is? Je kunt zelf via iCasting ook nog dingen leren via de online cursussen. Zeker het proberen waard zou ik zeggen. Je hoeft niet te leuren met je talent, je moet jezelf alleen goed online presenteren zodat een opdrachtgever jou kiest. Succes!

Ik ben heel benieuwd waar jij goed in bent…

Follow on Bloglovin

Volg Budgetproof.nl ook op Facebook voor dagelijkse budgettips:

2 thoughts on “Bijverdienen met je eigen talent: online castingbureau iCasting

  1. Het klinkt ontzettend leuk! Ook dat je gewoon kunt hosten en niet per se modellen iets hoeft te doen (want daar denk ik toch wel aan door casting). Ga nog eens rondkijken op de site, leuke tip!

  2. Ik heb ooit twee audities gedaan via soortgelijke sites. De tweede auditie was echt een ramp, waar de politie zelfs aan te pas moest komen. Waarschijnlijk ging het om foute films voor India… Ik was ook heel toevallig gecast voor de hoofdrol, maar die heb ik vriendelijk afgewezen. De andere meisjes zijn zover ik weet er ook niet mee doorgegaan.

Comments are closed.