Maybelline New York x byDanie

Hiep hiep hoera! Maybelline New York is een dame op leeftijd. Het cosmeticamerk geeft een feestje om te vieren dat ze dit jaar 100 jaar oud is geworden. Samen met modelabel ByDanie is er een kleine brutale festivalbag gelanceerd én een limited edition van ByDanie’s favoriete Maybelline producten voorzien van een speelse leopard-print. Leuk! Sinds gisteren (27 mei) te koop, dus rennen naar de winkel mag.

1 set 100 mogelijkheden

ByDanie heeft 4 hele betaalbare beautyfavorieten van Maybelline New York uitgekozen waarmee je eindeloos kunt variëren. Perfect voor iemand zoals ik: die gek is op make-up, maar zeker niet de status beauty-goeroe heeft bereikt. De ideale festivalmake-upset bestaat uit:

  • The Nudes Palette €15,99 (van lichte nudes tot donkere bruintinten)
  • De Master Precise eyeliner €9,49 (intens zwart en waterproof)
  • De Brow Drama wenkbrauwmascara €8,99 (kleurt je wenkbrauw in en brengt ‘m in model)
  • De Lash Sensational mascara €15,49 (6 soorten borstelhaartjes waardoor je ieder haartje bereikt)

The Nudes Palette

Ideaal palette voor everyday, maar een feestelijke ooglook maak je er ook in een handomdraai mee. De kleurtjes zijn opgedeeld in duo’s, trio’s en quads. Zo weet je zeker dat je nooit de plank misslaat. Ik moet wel eerlijk zeggen dat ik behoorlijk wat moest vegen om er flink wat kleur af te krijgen, maar dat heeft ook een voordeel: je knoeit niet zo makkelijk en gaat zeker niet als spook van de opera met teveel oogschaduw de deur uit.

De Master Precise eyeliner

Of je nou het type bent van een fijne-eyeliner of een flinke dosis zwart: met deze eyeliner van Maybelline New York kan het allebei. Minpuntje: als je voor dik kiest gaat de eyeliner wel ‘bloeden’. In je lijntjes zitten dus. Er komt wel heerlijk veel pigment af, zwarter dan zwart! Yes een dikke plus.

De Brow Drama wenkbrauwmascara

Mijn wenkbrauwen zijn echt dramatisch en moeten echt bijgetekend worden, maar als je al fantastische wenkbrauwen hebt die wel wat meer op mogen vallen of die je in bedwang moet houden: dit is jouw nieuwe favoriete product. Als wenkbrauwgel werkt het voor mij ook fantastisch, alleen niet genoeg kleur voor wenkbrauwen met gaten. Daar is het product ook niet voor bedoeld, simple as that. Het doet wat het belooft.

De Lash Sensational mascara

Ik moet eerlijk bekennen dat ik meestal niet zo kieskeuring ben wat betreft mascara. Bij de een moet je wat meer borstelen, bij de ander wat meer je wimpers uit elkaar plukken en bij de ander wat krullen. De ideale mascara heb ik nog niet gevonden … al komt deze Lash Sensational mascara dicht in de buurt. Iets meer krul had perfect geweest, maar het effect mag er zijn!

De mega leuke ByDanie x Maybelline leopard festivalbag krijg je eind mei gratis bij Kruidvat als je een Maybelline New York product koopt.

Zijn er liefhebbers voor reviews per product? Op aanvraag schrijf ik graag een stukje hoor!

Follow on Bloglovin

Volg Budgetproof.nl ook op Facebook voor dagelijkse budgettips:

6 thoughts on “Maybelline New York x byDanie

  1. Gisteren stond ik nog met het Nude palette in mijn handen. Ik bedacht me dat ik nog 10 andere nude palettes heb waar waarschijnlijk vergelijkbare kleuren in zitten, dus ik heb het maar terug gelegd. Ik vind het wel een leuke basic collectie.

    1. Ja dat snap ik wel hoor Mandy, voor iemand die zoveel paletten heeft als jij is het misschien niet een wouw-product, maar ik vond ‘m erg leuk :D.

  2. Ik vind het een hele mooie palette, maar ik ga deze niet kopen, want ik heb best veel palettes met dit soort kleuren.

    1. Ja de kleuren zijn mooi he 😀 ja dat kan natuurlijk als je er al heel veel hebt. Voor iemand die weinig oogschaduw gebruikt (zoals ik) is het palette waarschijnlijk spannender.

Comments are closed.