Bestellen bij online apotheek Viata + WIN!

PS. Als je met de kortingscode BUDGETPROOF bestelt, wordt je bestelling vanaf €30 gratis geleverd. De code is geldig tot en met september.

We weten allemaal dat producten online bestellen in de meeste gevallen goedkoper uit kan pakken dan het in de winkel kopen. Elektronica, boeken, maar ook verzorgingsproducten zijn online een stuk goedkoper te vinden.

online apotheek viata

Samen met online apotheek Viata heb ik iets leuks voor jullie bedacht. Het is zomer, je wilt fresh faced op pad. Dat komt goed uit, want ik mag 3 pakketjes met 2 fijne Vichy-producten weggeven. Zo’n gezichtsverzorgingspakketje bestaat uit een Vichy Ideal body serum en een Vichy 3-in-1 micellaire lotion. Deze producten heb ik een tijdje geleden al ontvangen om te testen en ik moet zeggen dat ik ze écht fijn vind. Zoals je misschien wel gelezen hebt ben ik een beetje zoekende in mijn gezichtsverzorgingsroutine, maar deze producten zouden zomaar eens een blijvertje kunnen zijn.

Wat vind ik van de Vichy Ideal body serum en Vichy 3-in-1 micellaire lotion?

Ik heb de afgelopen periode behoorlijk wat op mijn gezicht getest qua verzorgingsproducten. Van gezichtsborstels van Foreo en Action tot miccelairwater en natuurlijke cleansers van Earth Line.

Een belangrijke vereiste voor mij is dat het niet teveel ‘gedoe’ is. 10.000 stappen doorlopen heb ik helemaal geen zin in als ik moe ben en naar bed wil.

Viata, de online apotheek

Ik noemde net Viata al even. Een online apotheek? Kan dat? Yup! Op hun website verkopen ze 25.000 producten (!), van verzorgingsproducten tot voedingssupplementen, maar geen medicijnen zoals je ook bij de apotheek om de hoek kunt kopen. Wel kun je op de site van Viata ook een apothekersassistente aan haar jasje trekken als je vragen hebt over bepaalde producten of advies nodig hebt. Fijn! Oh en vanzelfsprekend – het staat op Budgetproof.nl – is het online bestellen van je verzorgingsproducten bij Viata goedkoper dan je gewend bent. De kortingen variëren van 10% tot 40%. De moeite waard dus.

Als je voor 19:00 bestelt, dan ligt je pakketje de volgende dag op de mat. Dat vind ik tegenwoordig wel echt een must voor een online shop. Wat jij? Zijn we gewoon verwend? Waarschijnlijk wel.

Win 1 van de 3 Vichy-verzorgingspakketjes

Zoals ik al zei kunnen jij dus ook 1 van de 3 Vichy-verzorgingspakketjes winnen. Hoe?

Dat is alles! Meedoen kan tot 31 augustus en de winnaars krijgen persoonlijk bericht. Vergeet je e-mailadres dus niet achter te laten.

7 thoughts on “Bestellen bij online apotheek Viata + WIN!

  1. Ook mega zoekende. Toen mijn oma zei dat ik onderhand wel eens aan gezichtverzorging mocht beginnen op mijn 28ste wist ik dat ik iets moest gaan doen. Maar wat werkt nu voor mij en hoe kom ik erachter. Alles uitproberen is wel een duur grapje. Bovendien heb ik altijd haast (vind ik zelf) en ben ik inderdaad op zoek naar iets wat snel en efficient is. Ben benieuwd naar dit pakketje en zou het graag proberen 🙂

  2. Heerlijk ik doe graag mee. Ben dol op smeersels en vind het altijd leuk om via dit soort sets te kijken of iets geschikt is en bij mijn huid past.

  3. Ik ben altijd zeer tevreden over de producten van Vichy.
    Deze cleanser voor de gevoelige huid ken ik nog niet, maar lijkt me zeer mooi om daar in september kennis mee te maken.
    Doe daarom graag mee met deze actie.

  4. Heerlijk zijde zachte reiniging. Makkelijk in gebruik. Deze tube mag wel op mijn badkamer komen staan. 😉

Comments are closed.