Nieuwe Miss Sporty Lipgloss: Precious Shine 3D Lipgloss

Tot groot genoegen van iedere budgetfan breidt Miss Sporty tegenwoordig ook regelmatig het assortiment uit. Ik kreeg deze 2 nieuwe ‘Precious Shine 3D Lipgloss’ opgestuurd om uit te proberen. Driedemensionale glanzende gloss, speciaal voor volle lippen. Dat klinkt veelbelovend! Zeker voor mij, want ik heb alles behalve volle lippen.

Vollere lippen voor €2,99

Nu moet ik eerlijk toegeven dat ik best sceptisch was. Ik houd helemaal niet van plakkerige lipgloss en ja, deze glossjes plakken zeker. Maar wat zijn ze mooi! En dat zorgt ervoor dat ik er toch regelmatig naar grijp. Alleen niet als ik moet fietsen of in de wind moet wandelen, want dan ben ik net cousin It omdat m’n haar aan m’n lippen plakt. Waarom ze die €2,99 zeker waard zijn? M’n lippen lijken inderdaad een beetje voller en het ziet er gewoon heel erg verzorgd uit. Daarbij vind ik het ook wel weer een verademing dat niet alles ‘matte’ hoeft te zijn tegenwoordig en drogen mijn lippen van matte lipstick vaak erg uit. Niet van deze shine glossjes.

Miss Sporty Precious Shine 3D Lipgloss is er in 6 kleuren

De gloss is er in 6 kleurtjes: #100 Rough Diamond, #130 Magnificent Rose, #210 Splendid Pink, #300 Precious Coral, #320 Eternal Ruby en #410 Bling Plum. Ik heb Bling Plum en Precious Coral uitgeprobeerd. Zoals jullie weten ben ik meer van de felle kleurtjes en vind ik nude-kleurtjes vaak niet zo mooi staan bij mijn huids- en haarkleur. M’n favoriet is dan ook zeker de rode gloss, maar als ik geen zin heb in een uitgesproken kleur dan is Precious Coral ideaal. En omdat er vaak om gevraagd wordt, ben ik nu dan toch maar zelf voor de camera gesprongen om te laten zien hoe de lipgloss er dan uitziet op mijn lippen.

Conclusie? Ik had plakkerige lipgloss eigenlijk al afgeschreven, maar deze zijn zeker leuk genoeg om meer dan eens uit de kast te trekken!


Follow on Bloglovin

Volg Budgetproof.nl ook op Facebook voor dagelijkse budgettips:

3 thoughts on “Nieuwe Miss Sporty Lipgloss: Precious Shine 3D Lipgloss

  1. Hier nog iemand die plakkerige lipgloss heeft afgeschreven. Deze kleurtjes zien er leuk uit maar ik zou me toch niet meer wagen aan het plakkerige goedje. Ik word al chagrijnig bij de gedachte dat ik buiten loop, de wind door mijn haren waait en mijn haren tegen mijn lippen aankomen om er vervolgens aan vast te kleven. Brrr..

Comments are closed.