Mooie, goedkope oogschaduw voor oud & nieuw | in 1 minuut smoky eyes

Ik ben niet het type dat iedere dag full glam de deur uit stapt. Maar een gezellig oogschaduwtje op zijn tijd of een felle lip kan ik zeker waarderen. Afgelopen zomer heb ik een práchtig, groot oogschaduwpalette van Inglot gewonnen. Honderden euro’s aan supermooie oogschaduw, die ik eigenlijk (te) weinig gebruik. Ik wil iets dat ik binnen 1 minuut mooi kan aanbrengen. En dat vond ik in de Miss Sporty Crazy Smoky Creamy Shadow Pencils.

miss sporty oogschaduw

Miss Sporty Crazy Smoky Creamy Shadow Pencil

Wat een verademing om weer gewoon een creamy oogschaduw binnen een minuutje aan te brengen. De afgelopen zomer was ik verknocht aan een potje van HEMA (in roestkleur) dat ik zowel op m’n ogen, wangen als lippen aanbracht (lekker budgetproof). En deze kleurtjes van Miss Sporty mogen wat mij betreft in diezelfde favorietenrij aansluiten. Kliederen kan bijna niet. Een smoky eye in 1 minuut. Jawel!

miss sporty oogschaduw

Dit zegt Miss Sporty zelf over de oogschaduw:

“Met behulp van deze stralende oogschaduwstick creëer je in slechts twee stappen een perfecte smokey eye. Breng één van de lichtere tinten aan op het bewegend ooglid en geef je oog wat meer vorm door een donkerdere kleur in je crease aan te brengen. Blend met de built-in applicator tot de kleuren zacht in elkaar zijn overgelopen. De Crazy Me Eyeshadow kan tevens als liner gebruikt worden.”

miss sporty oogschaduw
Ik heb hier de kleuren Ruthless Taupe en Smoky Black gebruikt.

Wil jij ook een smoky eye in 2 minuten?

De Crazy Me oogschaduw kost €3,99 en is verkrijgbaar in 5 kleuren: #100 Crazy Chocolate, #120 Ruthless Taupe, #130 Smoky Black, #140 Darling Black en #160 Delirious Pink.

De Miss Sporty Crazy Smoky Creamy Shadow Pencils (wat een naam) zijn onderdeel van de Crazy Me-collectie van Miss Sporty en zijn sinds half oktober te koop bij DA en DIO. In dezelfde collectie vind je ook nog een 2-in-1 eyeliner (€3,99) en een mascara voor superveel krul en volume (€4,49).

miss sporty oogschaduw