Mooie, betaalbare make-up shoppen | INGLOT in Amsterdam

Na Londen, New York, Milaan of Las Vegas kun je nu ook bij INGLOT shoppen in onze eigen hoofdstad. Hartje Amsterdam (Kalverstraat 64) is waar je moet zijn voor mooie, betaalbare make-up. Daar hou ik van. En jij waarschijnlijk ook. De winkel is echt een snoepwinkel voor de beautylover. En afrekenen doet hier lang niet zo’n pijn als bij MAC, maar je krijgt wel dezelfde kwaliteit.

inglot winkel amsterdam

Weer een INGLOT-winkel in Nederland

“Het assortiment van INGLOT bestaat inmiddels uit meer dan 1500 kleuren. Met maar liefst 450 mogelijkheden om je lippen te accentueren, 600 manieren om je ogen in de spotlights te zetten en 300 mogelijkheden om je gezicht te laten spreken zijn eindeloze kleurcombinaties gegarandeerd.­ Behalve make-up bevat het assortiment ook een brede collectie nagellak.”

INGLOT staat bekend om het Freedom System, waarmee je heel gemakkelijk je eigen palette samen kunt stellen met oogschaduws, pressed powders, concealers en lipsticks bijvoorbeeld. Speciaal voor de opening van de Amsterdamse winkel liet Mr. INGLOT himself een Freedom System Palette maken: love it! Collectorsitem. Je ziet het palette (onder de glitters) op bovenstaande foto rechts bovenin.

inglot winkel amsterdam

En als ik dan nog een tip mag geven: ik werd tijdens het openingsfeestje opgemaakt door make-up artist Paris, en zij gebruikte de Pure Pigment Eye Shadow. Zó mooi! Echt een aanrader, zie het potje met rood/roze glitters op de foto. Er zijn meer dan 80 kleuren, maar ik ga zeker terug voor deze rood/paars/roze variant. Een potje kost €15.

inglot winkel amsterdam
Ik droeg die dag al felrode lippen en zou het zelf zo nooit gecombineerd hebben, maar ik vind het pretty!

En fijn om te weten: INGLOT make-up wordt niet getest op dieren.

Make-up shoppen in de Amsterdamse Kalverstraat

Ben je dol op make-up? Dan word je denk ik best een beetje wild in de populaire winkelstraat van Amsterdam. Naast de prachtige INGLOT-winkel, vind je er namelijk ook een NYX-shop, een KIKO Milano store, Douglas én Flormar Cosmetics. Om maar een paar voorbeelden te noemen.

inglot winkel amsterdam