IKEA cadeauwinkel in Utrecht | kerstvakantie-uitje

Ja, leuk! Een uitje naar Utrecht in de kerstvakantie. Breng dan direct een bezoekje aan de leuke IKEA giftshop. Tot en met 31 december kun je nog shoppen in de bijzondere IKEA cadeauwinkel aan het Vredenburgplein in Hoog Catharijne. Hoe leuk is het dat je IKEA nu ook kunt meenemen in je rondje H&M, Zara en andere favorieten?

ikea cadeauwinkel

IKEA in het centrum van Utrecht mét leuke extra’s

“Er zijn losse cadeaus verkrijgbaar, maar ook verschillende cadeausets voor in de keuken, woonkamer- en slaapkamer. Voor kinderen is er een bijzonder aanbod met onder andere knuffels, boeken, speelgoed en schrijfwaren. Er vinden ook verschillende activiteiten plaats in de gifshop; zoals gepersonaliseerde rijmpjes op maat maken om toe te voegen aan je cadeau en het versturen van persoonlijke ansichtkaarten. Je hebt bovendien de mogelijkheid om cadeaus extra persoonlijk te maken aan de inpaktafel met talloze soorten cadeaupapier en verpakkingen. In de ‘videobooth’ kun je een boodschap opnemen waarna je een sticker ontvangen met een unieke QR code die op het cadeau kan worden geplakt. Met een smartphone app scant de ontvanger deze code en wordt de persoonlijke video zichtbaar.”

ikea cadeauwinkel

ikea cadeauwinkel

Online giftshop met slimme en mooie cadeaupakketten

Zit een uitstapje naar IKEA er niet in voor 31 december? De online giftshop (giftshop.IKEA.nl) is ook echt heel tof. Hoe leuk zijn die cadeausets met thema’s? Een bingewatch-set. Briljant toch? En mooi!

One thought on “IKEA cadeauwinkel in Utrecht | kerstvakantie-uitje

Comments are closed.