Moederdagtips: gratis voor mama’s

Natuurlijk ben je extra lief voor je mama op moederdag, heb je haar verwend met een ontbijtje op bed en een leuk moederdagcadeau(tje) als blijk van waardering gekocht. Maar wist je dat er voor mama’s ook een aantal dingen gratis zijn op moederdag (10 mei, dus aankomende zondag)? Neem haar lekker mee op stap. Zoek uit of er bij jou in de buurt moederdagdeals zijn en bezorg je mama een gezellige (budget)dag.

Dit doet mama gratis op moederdag

 1. Onder meer in Vaassen, Den Haag, Hoorn en Lisse zwemmen mama’s gratis aankomende zondag. Maar ook in heel veel andere plaatsen is de toegang tot het zwembad voor moeders gratis.
 2. Als je zondag met minimaal 4 mensen naar SnowWorld (Zoetermeer en Landgraaf) komt om te brunchen, dan is mama gratis.
 3. Bij Harbor House (Almere) eten mama’s gratis bij minimaal 2 betalende gasten.
 4. Het toetje is voor moeders gratis bij De Kleine Baron (Utrecht).
 5. Het Zuiderzeemuseum (Enkhuizen) zet alle mama’s graag in het zonnetje en daarom hebben zij gratis toegang tot het museum.
 6. Bistor Ter Plaetse (Helmond) biedt de 2e hight tea gratis aan.
 7. Mama’s betalen geen entreekosten bij de Sterrenwacht (Lattrop).
 8. Alle moeders die onder begeleiding van minimaal 1 betalende gast worden uitgenodigd, ontvangen gratis entree op zeilschip Bounty (Lelystad).
 9. In Winkelcentrum Boven ‘t Y (Amsterdam) kun je met of voor mama een mooie foto laten maken in de green-screen-studio.
 10. In ‘t Gemeentemuseum in Den Haag mogen alle moeders gratis naar binnen op 10 mei (kinderen ook gratis).

Zo zijn er in heel Nederland nog veel acties waar je van kunt profiteren op Moederdag. Alvast heel veel plezier!

Follow on Bloglovin

Volg Budgetproof.nl ook op Facebook voor dagelijkse budgettips:

4 thoughts on “Moederdagtips: gratis voor mama’s

 1. Wat een leuk overzicht! Ik wist helemaal niet dat je als mama zoveel gratis toegang hebt op moederdag :).

 2. Zoveel leuke dingen gratis te doen, maar wij doen niet aan moederdag, haha. Al geef ik mijn mama altijd wel iets rond moederdag hoor, maar zij wil principieel niet meedoen aan valentijnsdag en moederdag xD

Comments are closed.