Low budget Valentijnsdag-cadeautjes

Pak jij groots uit met Valentijnsdag en heb je bergen cadeau’s voor je vriendje verzameld de afgelopen tijd? Of schrijf je iets liefs op een kaartje en vind je dat stiekem eigenlijk veel leuker en intiemer? Je hebt nog precies een week om een (budget) Valentijnsdag-cadeautje op de kop te tikken om je vriendje, je beste vriendin of een familielid mee te verrassen. Ik heb 5 Valentijnsdag-cadeautjes onder de €15,- verzameld zodat je toch iets leuks kunt geven 14 februari zonder veel geld uit te geven.

1. Lekker met je vriendje slapen op matchy liefdevolle kussens. Ik heb ook zo’n soort kussenslopen aan m’n vriendje gegeven (moest ze gewoon hebben toen ik ze tegenkwam) maar die waren toen veeeel duurder ;). Deze leukerds kun je kopen bij Xenos voor €6,95. Prikkie!

2. Deze leuke jumbo Valentijnskaarten (verschillende designs) vind je bij Action al voor €0,79. Geen excuus meer om niet voor een XXL kaart te kiezen. Wat is er nou persoonlijker dan een lieve boodschap?

3. Hoe fijn is het om samen met je vriendje of een vriendin lekker op de bank te kruipen onder een dekentje. Chippies of chocolade erbij terwijl je een leuke serie kijkt. Seizoen 1 en 2 van Penoza kun je bij V&D al krijgen voor €9,99.

4. Dit lieve boekje ‘Ik hou van jou omdat…’ (€14,95) vul je zelf in, zodat je uiteindelijk een dikke liefdesbrief hebt geschreven. Dit is een cadeautje wat ik geweldig zou vinden om te krijgen. Bestel ‘m nu bij Bol.com dan heb je ‘m nog vóór V-day.

5. Chocolate is always a good idea. Is je vriendje/beste vriendin/moeder/oma een zoetekauw? Met dit leuke chocoladeblok van La Place zit je voor nog geen €4,- altijd goed!

Wat doe jij met Valentijnsdag? En ga je iemand een cadeautje geven?

Follow on Bloglovin

Volg Budgetproof.nl ook op Facebook voor dagelijkse budgettips:

9 thoughts on “Low budget Valentijnsdag-cadeautjes

  1. Ooh toffe tips! Die kussens zijn leuk 😀 wij doen alleen niet aan Valentijn haha, maar wel leuk cadeautje voor “gewoon”!

Comments are closed.