CATRICE Luxury Lacquers

CATRICE Luxury Lacquers

Zei er iemand nagellak, glitters, holografische en metallic effecten? Mijn interesse is direct gewekt! Als er iets is waar ik gek op ben zijn het wel sparkly lakjes. Ik had een paar weken geleden de nagellakjes al eerder ergens voorbij zien komen, en zelf al eerder op Instagram gedeeld …. maar vorige week kreeg ik dan ook eindelijk het officiële persbericht in m’n mailbox. Een hele nieuwe nagellak collectie, joehoe! Je hebt de keuze uit vier verschillende effecten: Sand’sation (sand effect lakjes), Chameleon (duo-chrome lakjes), Million Brilliance (glitter lakjes) en Holomania (holografische lakjes) in 24 (joepie!) nieuwe kleuren. De lakjes gaan €3,59 kosten (hey CATRICE word je nu stiekem steeds duurder?) en zijn half maart verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister.

Follow on Bloglovin

Volg Budgetproof.nl ook op Facebook voor dagelijkse budgettips:

8 thoughts on “CATRICE Luxury Lacquers

    1. Officieel komen ze ook wat later maar ze zijn al op enkele plekken gespot hoor ik ;). Ik heb ze ook nog niet in het echt gezien.

Comments are closed.