Een nachtje slapen in ’t ibis budget hotel Zaandam/Amsterdam (ibis budget fun blogevent)

Als jullie me volgen op Instagram of Facebook dan weten jullie dat ik afgelopen vrijdag uitgenodigd was om samen met een aantal andere bloggers te komen slapen in het ibis budget hotel in Zaandam. Budget, hotels, reizen? Helemaal mijn ding! ibis wilde ons laten zien dat een leuk weekendje weg helemaal niet duur hoeft te zijn. Ja, daar had ik héél veel zin in. Het werd nog beter toen ik het programma ontving…

ibis was ook van mening dat we niet in Zaandam konden verblijven zonder een bezoekje aan Primark te brengen ;). Joehoe! Met hoge verwachtingen stond ik vrijdagavond op station Zaandam te wachten samen met Jolien, Angela en Fleur. De hoge verwachtingen waren geheel terecht want dit was zeker één van de leukste events waar ik naartoe ben geweest. Er was eens genoeg tijd om te kletsen en ervaringen uit te wisselen en elkaar beter te leren kennen. Een soort blogger-schoolreisje gevoel ;).

ibis budget hotel zaandam

goedkoop hotel amsterdam zaandam

goedkoop overnachten zaandam amsterdam

Vrijdagavond stond er (nadat we snel even onze kamer konden inspecteren en online konden gooien ;)) een borrel op het programma. Tijdens de borrel zijn we wat meer over ibis hotels te weten gekomen maar vooral ook meer over elkaar. De sfeer was gelijk al goed. Het ibis hotel is heel cosy en het personeel laat je echt thuis voelen. Er werd super voor ons gezorgd! En er is gratis WiFi. Score! Het nette, simpele en strakke kamertje was mooi en schoon en er stond zelfs een doosje met verrassingen op ons te wachten (lief!). De ‘eetkamer’/lounge van het ibis hotel is net zoals het hele hotel fris, strak en hip. Een fijne plek om met elkaar te kletsen. Ookal was ik die dag om 06:00 opgestaan (moest natuurlijk gewoon werken), ik ging als laatste samen met Chloe en Fleur richting de kamers. Veel te gezellig. Uitgeput plofte ik om 02:20 op bed en ik heb heerlijk geslapen in het comfortabele bed tot m’n wekker ging. De volgende ochtend had ik pas tijd om de kamer goed te inspecteren. Dik in orde! Super modern, alles wat je nodig hebt en zonder poespas. De kamer is uitgerust met een groot bed, een flatscreen TV en een lekkere warme douche. Geen badkamertje, maar wel een apart toilet. Leuk detail: het mooie lichteffect in de kamer en touchscreen lampen. Als je een keer een weekendje naar Amsterdam/Zaandam wilt maar niet zo veel uit wilt geven (des te meer om uit te geven bij Primark) … Kies dan voor het ibis budget hotel in Zaandam. De locatie is niet heel gezellig, maar wel ideaal als je op doorreis bent. Er vertrekken bussen naar het station voor de deur en in 10 minuten sta je met de trein op Amsterdam Centraal. Je kunt er al een nachtje slapen vanaf €39,-. Ik heb zelden geslapen in een hotel wat zo fijn was maar toch zo goedkoop!

ibis hotel goedkoop
Aan de linkerkant: Fleur (Girly & Geeky), Chloë (FashionistaChloë), Lisanne (BeautyBlossom), Laura (theLifestyleBlog) en Tineke (MySuperSweetLife). Rechts: Serena (Beautylab) en Lindsay (LindsayVallen.nl) tijdens het ontbijt.

goedkoop hotel

Zaterdag begonnen de verwennerijen met een klein ontbijtbuffet met croissantjes, stokbrood, yoghurt, eitjes, verschillende soorten beleg en natuurlijk sapjes en koffie en thee. Je kunt in het hotel niet dineren, maar wel lekker ontbijten. Ook aan het ontbijt merk je dat er goed voor je gezorgd wordt. Er is alles wat je nodig hebt, maar zonder poespas en extra’s. Na het ontbijt vertrokken we met elektrische taxi’s (Nissan Leafs) geruisloos richting Primark. We werden netjes voor de deur afgezet en hier hadden we 2 uur de tijd om onze giftcard van €75,- te spenderen. Ik was nog nooit in de Zaanse Primark geweest maar de winkel/collectie viel me een beetje tegen. Ik heb zeker veel leuke dingen geshopt, maar niets waar ik echt super excited van werd. Heel veel wat ik leuk vond was er helaas net niet meer in mijn maat. De 2 uur vlogen voorbij en binnen no-time moest ik €2,- afrekenen bij de kassa. 2 euro over budget en de meeste items voor het minste geld. Ik had een reputatie hoog te houden ;).


Lindsay (LindsayVallen.nl), Jolien (YourLifestyleGuide) en Marieke (Brouwertje.com) zetten hun aankopen online.

Bij terugkomst in het ibis budget hotel stond een heerlijke high tea/lunch op ons te wachten met de mooiste en lekkerste hapjes. Iedereen kletste honderduit over alle aankopen die ze hadden gedaan, maar vooral Serena haar nep-billen-broekje was populair ;). Meer daarover lees je binnenkort op Beautylab.nl. Na lekker gesmikkeld te hebben was het tijd om op de foto te gaan. De shoot werd heel leuk geregeld door PaardenKracht. Iedereen kreeg een (meestal bizarre) accessoire waarmee we dan leuk op de foto moesten. Echt helemaal niets voor mij. Ik ben niet zo’n fotomodel en al helemaal niet als 10 andere bloggers naar je staan te kijken ;). Dat waren weer een paar super awkward minuten die ik toe kon voegen aan m’n leven ;). De andere meiden poseerden daarentegen echt als pro’s en ik ben dan ook enorm benieuwd naar het resultaat!


Serena (Beautylab) werkt haar make-up nog even bij voor de shoot.


Samen met Angela (Macblogster) en Lindsay (LindsayVallen.nl).


Lisanne (BeautyBlossom), Laura (theLifestyleBlog) en Tineke (MySuperSweetLife) checken of de foto’s mooi geworden zijn.


Angela (Macblogster) en haar pimp stick.


Marieke (Brouwertje.com) poseert als een pro.

Al met al een ontzettend leuk blogevent wat ik niet had willen missen en daarbij een hele leuke nieuwe associatie bij ibis hotels! Nogmaals bedankt ibis en Ketchum :D.

Follow on Bloglovin

Volg Budgetproof.nl ook op Facebook voor dagelijkse budgettips:

18 thoughts on “Een nachtje slapen in ’t ibis budget hotel Zaandam/Amsterdam (ibis budget fun blogevent)

  1. Leuk verslag, was inderdaad een erg gezellig event! Nice to meet you 🙂 Enne, heel netjes BudgetProof geshopt inderdaad, ik zat er € 8,50 boven 😉 Ben erg benieuwd naar de foto’s! CU online! xxx

  2. Het was zeker het leukste event waar ik ooit ben geweest. Super leuk geschreven, ik vond dat poseren ook wel ongemakkelijk hoor 😉 Het was een heel gezellig weekend!

    Liefs

  3. Leuk foto verslag! Ibis klinkt ideaal, handig als ik eens een dagje Primark wil doen zonder 05:00 op te staan om er heen te reizen.

  4. Aah het ziet er echt heel leuk uit! Leuk dat je er was en dat er zo veel andere leuke bloggers waren 🙂 xx

Comments are closed.