Eyes Lips Face (E.L.F.) make-up bestelling

low budget make up van E.L.F. oftewel Eyes Lips Face

Helemaal happy was ik toen het doosje met al deze producten (en roze vloeipapier, het zijn de kleine dingetjes die het ‘m doen ;)) thuis op me stond te wachten! Mooie make-upjes voor een inimini budget prijsje. Als ik zou zeggen dat al deze producten minimaal €50,- bij elkaar hebben gekost dan zou je me geloven toch? Maar niet is minder waar! Deze heerlijk goedkope make-up producten kostten bij elkaar niet meer dan €15,-! Ik heb hier en daar al wat getest en ik ben echt te spreken over de prijs/kwaliteit van deze make-up :D. Ik ga er nog een look mee maken die je binnenkort zult zien verschijnen op Budgetproof.nl maar nu wilde ik even de mooie producten alvast met jullie delen.

low budget make up van E.L.F. oftewel Eyes Lips Face

De producten die ik gekozen heb:

Welke producten ben jij benieuwd naar? Of welke producten gebruik jij ook? Laat het me weten :D. Binnenkort komt de look online die ik gemaakt heb met deze budget make-up producten.

Follow on Bloglovin
low budget make up van E.L.F. oftewel Eyes Lips Face

Volg Budgetproof.nl ook op Facebook voor dagelijkse budgettips:

19 thoughts on “Eyes Lips Face (E.L.F.) make-up bestelling

  1. Een keer in de zoveel tijd doe ik een grote bestelling bij Elf ben echt super tevreden over de kwaliteit van alle producten ‘heb namelijk alles’ van Elf make-up. Het is alleen jammer dat de verzendkosten redelijk veel is van dat zelfde geld heb je eigenlijk 6 producten van €1,- vandaar dat ik een keer in de zoveel tijd een grote inkopen doe. Is dit het enigste wat je van Elf hebt of..? Als je toevallig iets wilt weten over een product laat het me anders even weten heb namelijk alles in huis hahahah

  2. Nagellak en zwarte eyeliner! Eigenlijk naar alles wel! Hoop dat er een groot review van komt!!

Comments are closed.