Loving Blends: betaalbare haarverzorging

Altijd leuk als er een nieuw merk op de markt komt en jij daar als eerste kennis mee mag maken. Met z’n allen een geheimpje bewaren. Zeker als de productpresentatie al in de zomer is en je in verband met het embargo nog een paar maandjes je mond moet houden. Je hebt de grote posters de afgelopen maanden in de steden inmiddels vast wel zien hangen. Loving Blends is alweer een paar maanden hier! Een nieuwe betaalbare haarverzorging. Denk aan shampoo’s, conditioners, serums en haarmaskers voor allerlei verschillende haartypes. Honinggoud (voor beschadigd of breekbaar haar) schijnt de showstopper van dit nieuwe Garnier-merk te zijn en dat is dan ook de shampoo en conditioner die ik als eerste uit heb mogen testen. Hence the sample.

Wéér een nieuw haarverzorgingsmerk, wat is er zo bijzonder?

Ik hoor je al denken: ‘ja hoor, weer een nieuwe shampoo- of conditionerlijn.’ Weet je wat er zo bijzonder is aan Loving Blends? Ten eerste werken ze met natuurlijke producten. En ik zeg expres mét. De producten bestaat niet uit alleen maar natuurlijke producten, maar waar het mogelijk was en het de kwaliteit ten goede kwam is er gekozen voor een mix (blend) van natuurlijke ingrediënten. Sowieso zijn alle shampoo’s en conditioners vrij van parabenen. Hoe natuurlijker hoe duurder meestal, maar dát is bij Garniers Loving Blends niet het geval. Lekker budget/betaalbaar dus. Fijn! De prijzen starten bij €3 voor een shampoo tot €7,99 voor een serum.

7 soorten liefde voor je haar in een potje

  • Vanille & Papaya: een shampoo en conditioner in één, voor normaal haar.
  • Honinggoud: een masker, shampoo, conditioner en serum voor breekbaar en beschadigd haar.
  • Argan- & Camelia-olie: een shampoo, conditioner, masker en olie voor droog en dof haar.
  • Mythische Olijf: shampoo, conditioner, masker en leave-in-crème voor zeer droog haar.
  • Argan & Cranberry: shampoo en conditioner voor gekleurd haar (ook highlights) die het haar beschermt en de kleur voedt.
  • Kamille & Bloemenhoning: shampoo  en conditioner speciaal voor blond haar.
  • Citroen & Zachte Klei: verfrissende shampoo voor haar dat snel vet wordt.

Getest: Loving Blends Honinggoud (voor beschadigd of breekbaar haar)

Aangezien ik de laatste paar maanden altijd zilvershampoo gebruik om de kleur van m’n haar te behouden, heb ik de shampoo en conditioner van Loving Blends niet langer dan een week getest. Mijn haar word er héél zacht van. Fijn, denk je dan. Dat klopt, als je niet van dat enorm fijne haar hebt als ik heb dat lijzig langs je gezicht gaat hangen, haha. M’n haar glimt er mooi van en de geur is yummy. Heel zoet, wel heel heftig! De ingrediënten in deze shampoo en conditioner zijn best spannend: honing, Royal Jelly en bijenbalsem. M’n haar wordt er zeker blij van.

Getest: Loving Blends Zachte Klei & Citroen (tegen vet haar)

Toen ik zag dat er ook een versie voor vet haar was, móest ik die natuurlijk proberen. Ik moet m’n haar echt om de dag wassen anders ziet het er niet uit. Ik was reuze benieuwd wat de Zachte Klei & Citroen-shampoo daaraan ging doen. Het valt me op dat deze shampoo een stuk minder sterk ruikt dan Honinggoud en inderdaad een beetje klei-ig aanvoelt als het uit de fles komt. Lekker! M’n haar word er niet zo slap van, dikke plus! Qua vetheid zie ik geen verschil, maar daar heb ik het nog niet lang genoeg voor uit kunnen testen denk ik.

Minpuntje

Als ik een minpuntje moet noemen is dat er weinig natuurlijke producten inzitten voor een verzorgingsproduct waar de focus gelegd wordt op ‘natuurlijk’. Oh en het grote gat in de shampoo. Hierdoor knijp je als je eventjes niet oplet shampoo voor 5 wasbeurten in je haar ;).

Waar te koop?

Loving Blends van Garnier is te koop bij de bekende drogisterijen zoals Kruidvat, maar je koopt Loving Blends ook online via Bol.com.

Follow on Bloglovin

Volg Budgetproof.nl ook op Facebook voor dagelijkse budgettips:

4 thoughts on “Loving Blends: betaalbare haarverzorging

  1. Telkens als ik de Kruidvat binnen wandel, valt mijn oog op deze producten. Fijn dat jij er nu een artikel over hebt geschreven. Ik vind het altijd een enorme afknapper wanneer er gepretendeerd wordt dat het product o.a. uit natuurlijke producten bestaat en er vervolgens vrijwel niets natuurlijks in te vinden is. Nee, dan rijd ik liever even naar Duitsland om voor €2,00 wel natuurlijke shampoo en conditioner te hebben. Wat een luxe om dicht bij de Duitse grens te wonen.

  2. Ben nu echt wel nieuwsgierig geworden. Ik mijd garnier eigenlijk heel erg. Jaren en jaren geleden heb ik fructise geprobeerd toen het net op de markt kwam, mijn haar is wat stug en soms onhandelbaar. Na een paar dagen dat gebruikt te hebben kon ik er echt niks meer mee, maar dan meer doordat het zo slap was geworden, het enige wat het kon was sluik hangen. Nu zie ik deze lijn al langere tijd bij de drogisten, ben nieuwsgierig, maar dan zie ik dat beeld steeds weer voor me en dan loop ik maar door. Nu misschien toch maar eens proberen.

Comments are closed.