Klingel alleen voor je oma? Welnee! | Pop-up store De Hallen

Eerlijk is eerlijk. Postorderbedrijf Klingel is hoogstwaarschijnlijk niet het eerste shopadres voor een echte fashionista. Maar dat niet alleen je oma er goed kan slagen, bewezen Medina Schuurman en Isa Hoes afgelopen week tijdens de opening van de Klingel pop-up store in De Hallen. En niet alleen Medina en Isa zijn van mening dat Klingel ook heel veel leuke kleding en accessoires heeft voor de moderne, modebewuste vrouw. Ik spotte er namelijk zelf veel leuke items. Maar, ik moet er wel eerlijk bij vertellen dat Klingel een grote ommezwaai heeft gemaakt en zich pas sinds kort ook richt op het wat ‘jongere’ publiek. Eigenlijk ben ik stiekem nog ’te jong’ (fijn om met m’n 30 nog ergens te jong voor te zijn), maar als het leuk is, is het leuk! Toch?

Klingel winkel Amsterdam

Shoppen bij Klingel ook voor hipperds

Alleen het feit dat ze een pop-up store hebben geopend in de razendhippe De Hallen in Amsterdam zegt genoeg. Wil je dus eerst even inspiratie opdoen wat te bestellen uit die enorme collectie of eerst het materiaal kunnen voelen? Ga dan tussen nu en 15 april langs aan de Ten Katestraat (nummer 67-71 in het gebouw van Church of Labels).  In de shop is de huidige voorjaars-/zomercollectie te koop en krijg je alvast een preview van de nieuwe herfst-/wintercollectie. Vooral die laatste vind ik een dikke aanrader. Het tasje dat ik op Instagram zette had direct fans!

Favorieten van de Klingel voorjaars-/zomercollectie

Mijn lievelingsitems uit de voorjaars-/zomercollectie die in de pop-up store hangt had ik al snel uitgekozen. Het échte leren (suède) roze jasje dat zowel Isa als Medina droeg tijdens de openingslunch, het witte jurkje van kant én de gestreepte (blauw/gele) long line blazer. Slimmerik die ik er ben, heb ik niet van alle 3 een goede foto. Hop, hop. Op naar de pop-up store dus!

Hier zie je de blazer waar ik het over heb (midden) en aan het einde van het rek hangt het witte jurkje van kant. | Foto: Michael Graste
Klingel winkel Amsterdam
Hier dragen de ladies het mooie roze jasje dat ik bedoel. | Foto: Michael Graste

Klingel winkel Amsterdam

One thought on “Klingel alleen voor je oma? Welnee! | Pop-up store De Hallen

  1. Ik zag al meerdere leuke insta beelden voorbij komen, tof! Had er nooit eerder van gehoord maar ziet er super leuk uit! xx Josine

Comments are closed.