Budgetproof insta-outfit: jeans met parels

Niet iedereen vindt Instagram net zo leuk als ik. En niet iedereen is zo veel en vaak op deze app te vinden als ik. Daarbij volgt niet iedereen Budgetproof.nl op Instagram. Zelfs als je me wél volgt, zie je mijn updates misschien niet eens in je tijdlijn verschijnen. Stom algoritme. Daarom zal ik hier vanaf nu ook zo nu en dan een Instagram-outfit delen. Zie het als een budgetproof modehapje. Een fashionsnack. Snel en simpel.

Soms ga ik de deur uit als een modepopje, soms als een schoolmeisje, als Amerikaanse toerist, in een alternatieve outfit of zoals dit keer: als semi-rockchick. Deze outfit is trouwens nog van de herfst (we hebben nog wat insta-outfits in te halen), maar we zijn inmiddels al goed op weg richting de zomer, dus een trui met leren jasje kan weer!

Jeans met parels

Ik heb niet één stijl waar ik eeuwig trouw aan ben. Ik besloot deze enorm toffe, maar meisjesachtige broek met parels (die ik van webshop Wenz heb gekregen) een tikkie stoerder te maken door ‘m te combineren met een grijze sweater, Dr. Martens en een leren jasje. Natuurlijk is zo’n outfit niet af zonder een glittertas van Rebecca Minkoff.

Omdat ik veel wardrobe-staples draag in deze outfit, (items die echt de ‘investering’ waard zijn (Dr. Martens en een echt leren jasje bijvoorbeeld) is het niet per se een super goedkope outfit. Budgetproof is hij zeker, want €100 voor een perfect leren jasje (Zara) en €150 voor een stel klassieke Dr. Martens die eeuwig meegaan vind ik heel betaalbaar. De trui komt daarentegen van eBay en kostte iets van $7. De broek, die was ook lekker cheap. Bij Wenz verkopen ze kwalitatief mooie items voor een hele betaalbare prijs. En deze broek was ook nog eens afgeprijsd naar €29,95. Score!

4 thoughts on “Budgetproof insta-outfit: jeans met parels

  1. Wat een tof topic! En super slim idee… Nee ik heb ook echt een hekel aan dat stomme algoritme op insta for that matter! Ik zoek je wel gewoon hoor 🙂 liefs Josine

Comments are closed.