Kerst in Portugal: Porto

Hohoho. Fijne tweede kerstdag allemaal. Tweede kerstdag is zo’n perfecte dag om in je foute kersttrui alleen maar dingen te doen waar je zin in hebt. Fijn dat je op mijn blog bent beland!

Kerst in Porto

Geen witte kerst voor mij dit jaar. Hoewel we daar in Nederland natuurlijk ook heel erg weinig kans op hebben. Terwijl ik dit typ (een aantal dagen voor kerst) staat het kwik nog ridicuul hoog. Mij hoor je niet klagen. Ik vind winter alleen leuk als ik kan skiën.

Dubai werd Portugal

Deze kerst ben ik samen met m’n moeder (+ vriend) en broertje een paar daagjes naar Portugal. M’n mams vertrekt namelijk in het nieuwe jaar voor minimaal een maand naar India en wilde nog iets fijns samen doen. Het originele idee was Dubai – omdat m’n broertje en ik daar allebei geboren zijn – maar Dubai met kerst is alles behalve budgetproof te noemen natuurlijk. Portugal zagen we allemaal wel zitten en toen was daar ineens een leuke aanbieding: daar gingen we!

Kerst in Porto

Een nieuwe kant van Portugal

2007 was het geloof ik, dat ik met m’n vriendje van toen door Portugal roadtripte. Lissabon, Cascais, Evora, Sintra, Fatima: ik heb ze allemaal al van m’n lijstje af kunnen strepen. Porto is nog helemaal nieuw voor me. Uiteraard staat er een bezoek aan een porthuis op het programma (ben benieuwd wat ik daar als non-drinker van vind) en gaan we heerlijk de toerist uithangen. Als je dit leest zit het grootste deel van de mini-trip er alweer op, maar wil je me nog (semi)live volgen op reis? Houd de Facebookpagina en m’n Instagram-account in de gaten.

Follow on Bloglovin

Volg Budgetproof.nl ook op Facebook voor dagelijkse budgettips:

2 thoughts on “Kerst in Portugal: Porto

Comments are closed.