Hotelontbijt: Suite Novotel Den Haag

Daar is ‘ie dan. Het volgende deel van de hotelontbijt-rubriek. De hotelontbijtjes van ibis Rotterdam City Center en ‘t Andel’s hotel in Berlijn staan in ieder geval al op je te wachten! Nog een tip waar het hotelontbijt echt goed is? Tell me!

Hoe het Suite Novotel in Den Haag wat mij betreft aanvoelt als de huiskamer van de stad heb je al eerder (in november) kunnen lezen. Vandaag tijd voor een aparte blogpost alleen voor het ontbijt, want dat is ook zeker het vermelden waard. Zeker de lobby waarin je aanschuift voor het ontbijt. Zo knus, vrolijk en gezellig. De beste ontbijtruimte die ik ooit heb meegemaakt in een hotel. Ook om 06:30 ’s ochtends als je écht geen zin hebt om überhaupt ergens heen te gaan (zoals ik). Maar ik moest na de opening van ’t hotel de volgende dag gewoon op werk aantreden, dus zat ik in alle vroegte in m’n uppie aan het hotelontbijt. Niet vervelend hoor!


Verwacht geen koks die verse wafels en gepocheerde eieren voor je staan te maken zoals in ’t Holiday Inn Arena Towers (deel 1 van de hotelontbijt-rubriek) …. maar wel lekkere broodjes, een ruime keuze aan beleg, fruit en sapjes. Gekookt eitje erbij? Ook die liggen er uitnodigend bij in de eierwarmer (leuk! ik word blij van dit soort kleine dingen). Waar kun je dan uit kiezen? Croissantjes, chocoladebroodjes, koffiebroodjes, bolletjes, kaiserbroodjes en meer. Als je van broodjes houdt dan kun je hier je hart ophalen. Ik doe dat wel, maar ik weet dat er heel veel gezonde jongens en meisjes zijn die liever met fruit of yoghurt ontbijten. Ook geen probleem. Dat is er ook: gemixte fruitsalade, verschillende soorten meloen en ananas. Yum! Maar wat als je wel brood eet? Dan kun je los gaan met het beleg. Zalm(!), ossenworst, filet american, ham, 5 verschillende soorten kazen, kleine doosjes hagelslag, teveel om op te noemen. Je komt echt niets tekort! (Alleen het zout was ver te zoeken, maar dat kwam vast omdat het hotel net open was.) En wil je iets wat er niet bijstaat? Ook dan kun je er nog dingen bijkopen. Bijvoorbeeld een bakje Ben & Jerry’s bij het ontbijt of een stuk appeltaart (je leeft ten slotte maar 1x): no problem, daar kijkt het personeel bij ’t Suite Novotel niet van op.

Kijk vooral even naar de foto’s: die vatten samen waar ik net een hele alinea over gekletst heb ;). Alles wat je nodig hebt en een ontbijtruimte die je ochtendhumeur doet verdwijnen.

Cijfer? Een 8!
Follow on Bloglovin

Volg Budgetproof.nl ook op Facebook voor dagelijkse budgettips:

5 thoughts on “Hotelontbijt: Suite Novotel Den Haag

  1. Wauww ziet er prima uit zo fijn dat alles dan voor je klaar staat en je alleen maar hoeft te kiezen haha!

  2. Wat een ontzettend leuke rubriek! En het eten ziet er echt heerlijk uit. Ontbijtjes kunnen mijn hele dag al bij voorbaat goedmaken:)
    Bij het Inntel hotel Amsterdam Zaandam heb ik vorig jaar een geweldig champagne ontbijt gehad, dat was ook echt de moeite waard!

Comments are closed.