Ho, ho, holy shit: bijna kerst! | snel kerstready met HEMA

O ho, ho, ho. Ho, ho, holy shit in dit geval! Kerst is al bijna. Heb jij – net als ik – nog niet alles op orde voor kerst? Of zeg maar gerust ‘nog helemaal niet’? Geen paniek! Ik was laatst bij de kerstpresentatie van HEMA en met 1 bezoekje aan een HEMA-winkel ben je helemaal kerstready voor een klein prijsje. Doe inspiratie op aan de hand van onderstaande foto’s van perfecte kerstdecoratie, de leukste cadeautips en mijn andere aanraders. Lekker handig, allemaal van 1 winkel.

Kerstdecoratie

HEMA is natuurlijk de ultieme winkel voor kerstdecoratie. Zie die kerstdinertafel hieronder. Mooi toch? En hoe langer je blijft kijken, hoe meer details je ziet! Ik kan ernaar blijven kijken.

Kerst kan al snel donker worden, en het fijne aan deze ‘versie van kerst’ vind ik dat ‘ie lekker licht en luchtig is. Ik ga zeker nog van die besjes in huis halen en ze in een mooi vaasje zetten. Té leuk!
Ik droom nog altijd van zo’n ‘bonte boom’ met de meest bizarre kerstballen. HEMA kan er ook wat van! En over budgetproof gesproken: hoe tof zijn die Christmas crackers en papieren kunstwerkjes in de boom rechts?

Kerstcadeautips

De leukste cadeautjes zijn van die verrassingen die je misschien niet op je verlanglijstje zet, maar waar je wel gelijk dol op bent. Zoals prosecco-popcorn: ‘what’s not to love?’ en de leukste notitieboekjes of snoeperijtjes in sjieke verpakkingen.

POPCORN! Yes. Ik bel dol op popcorn, en velen met mij. Zoet of zout? Geen van beide. Te simpel. Voortaan wil ik alleen nog maar tompouce-popcorn of popcorn met parmezaanse kaas en peper. O, en ik heb dus heel veel van deze bussen ingeslagen om cadeau te doen. So far so good. Succes gegarandeerd!
Ieder jaar word ik weer opnieuw verliefd op de glitter-washitape van HEMA. Zó mooi. Fantastisch om je cadeautjes mee in te pakken of kerstkaarten (of kerstmenu) mee te pimpen.

Kersthapjes

Supermarkten ‘eat your heart out’. Hallo HEMA wat heb je allemaal voor lekkers op tafel gezet? Vooral het breekbrood op de foto hieronder (links) was echt smullen! En nog gezellig ook om met elkaar te delen. En waarom zou je je nog uitsloven in de keuken? Zet tijdens de koffie of als dessert gewoon zo’n kersttaart of -tompouce op tafel. Leuk!

Kerstmake-up

Glitters en metallic genoeg in de HEMA-kerstmake-upcollectie. En niet alleen in de leuke verpakkingen. Van de lekkerste kersthapjes en leukste cadeautjes tot feestelijk make-upje: HEMA dus. En nee, deze blog is geen samenwerking. Ik ben gewoon – sinds jaar en dag – fan. En nu wil ik ook sneeuwpopjes op mijn nagels!

One thought on “Ho, ho, holy shit: bijna kerst! | snel kerstready met HEMA

Comments are closed.