Smartphone sportarmband Action

Update 2017: inmiddels is het een paar jaar later en gebruik ik voor het sporten nog steeds een hardlooparmband van Action. Nog steeds even goedkoop en inmiddels verkrijgbaar voor een iPhone 6. Voor mijn iPhone 6 plus is het proppen geblazen, maar het lukt! Voor een goedkope en fijne sportarmband ren je tijdens je hardloopsessie dus even langs Action.

Sportarmband voor hardlopen m’n telefoon van Action

Zoals je wel gemerkt heb probeer ik weer een beetje een conditie op te bouwen. Ik ben kort geleden gestart met Start to Run met Evy Gruyaert. Pfff, echt geen pretje ;). Ik heb ook gelijk de RunKeeper app op m’n telefoon gedownload (ook een aanrader) om m’n trainingen bij te houden (geeft nog enigszins voldoening) maar je telefoon vasthouden tijdens het rennen is niet heel fijn.

Action smartphone armband hardlopen

Tijdens m’n wekelijkse bezoekje aan Action vond ik deze leuke roze smartphone sportarmband. Handig! Het is een universele maat dus veel telefoons passen er in, maar ik ben bang dat als je bijvoorbeeld een Samsung Note 3 hebt, het niet gaat passen. Een iPhone 4 zit er ruim in zoals je kunt zien op de foto’s.

De armband heeft naast een vakje voor je telefoon ook een vakje voor je sleutel. Fijn! Zo is dat probleem ook gelijk opgelost. Ik legde de sleutel altijd onder de mat (geen fijn gevoel), maar nu dus niet meer. De armband past niet heel ideaal als je zoals ik best dunne armpjes hebt. Ik moet er een dikke trui onder dragen anders zakt ‘ie af. Het klittenband kan jammergenoeg niet strak genoeg. Voor €1,99 vind ik dit een hele handige accessoire tijdens het rennen! Ga je net als ik weer aan je conditie werken? In de sportschool of al hardlopen bijvoorbeeld? Breng even een bezoekje aan Action voor goedkope accessoires die het sporten net iets leuker maken.

Follow on Bloglovin

Volg Budgetproof.nl ook op Facebook voor dagelijkse budgettips:

5 thoughts on “Smartphone sportarmband Action

Comments are closed.