Gratis bril (frame & glazen) van Firmoo voor iedereen die Budgetproof.nl leest

Het suffe aan winacties is altijd dat je maar geluk moet hebben en dat ik vaak maar 1 exemplaar van iets weg mag geven: cadeaubonnen, beautyproducten, brillen of interieuritems …. het liefst geef ik iedereen die mijn blog leest cadeautjes. Gelukkig kan ik dat vandaag ook doen! Voor iedereen! Daar begin ik dan ook mee. Later vertel ik je dan over mijn nieuwe bril.

gratis bril online bestellen

Wil jij een gratis bril online bestellen?

Namens Firmoo.com mag ik iedereen die dit leuk vindt een gratis bril cadeau doen. Dat betekent dat je het frame en de glazen (ook de enkelvoudige glazen op sterkte) cadeau krijgt. De administratie- en verzendkosten zijn nog wel voor jouw rekening. Hoe werkt het? Kies uit de brillencollectie via deze link en voer bij het afrekenen de kortingscode BUDGETPROOF in. Je hebt de keuze uit ongeveer 65 modellen.

gratis bril online bestellen

Aangezien Firmoo een online zaak is, moet je er wel rekening mee houden dat je je sterkte, eventuele cilinder en pupilafstand weet. Je kunt het recept van je opticien uploaden of het zelf doorgeven: easy as that. Ik heb weer een nieuwe bril. Ja écht. M’n laatste nieuwe variant was een zonnebril op sterkte van Ray-Ban, maar m’n laatste ‘gewone bril’ was alweer even geleden. Oktober 2015 om precies te zijn. Inmiddels heb ik een stuk of 10 brillen (ik ben de tel kwijt geraakt). De een wat bijzonderder dan de ander en niet allemaal meer hebben ze de sterkte die mijn ogen momenteel nodig heeft.

Dit hierboven is mijn Fendi-bril uit 2015. M’n aller-aller-lievelingsbril. Niet heel erg goedkoop (in totaal inclusief glazen kostte hij €500), maar als je bedenkt hoe vaak ik deze bril draag, dan is hij het meer dan waard.

Nieuwe bril uit de bloggercollectie van Firmoo

Goed, ik heb dus een nieuwe bril. Eentje die weer totaal anders is dan alle andere brillen die ik heb. Een beetje een nerdy model dat ik graag draag met sneakers en een broek met gaten. Ik zie een bril echt als een mode-accessoire. Mijn bril van Firmoo.com komt uit de bloggercollectie: het is #S1372. Het is niet de leukste bril die ik heb, maar wel een van de meest ‘neutrale’. Al wordt een outfit wel snel ’tuttig’ als je ‘m combineert met een transparante bril met gouden details.

 

gratis bril online bestellen
gratis bril online bestellen
Hoe was de verzending?

Bij een buitenlandse webshop weet je het maar nooit. Firmoo belooft je bril binnen 7 tot 15 dagen te bezorgen en mijn bril lag binnen een week al bij me in de bus. Wat een fijne verrassing! Je bril is goed ingepakt in een fancy brillenkoker – die je er gratis bij krijgt – en een bubbeltjesenvelop.

Hoe zit het met de sterkte?

Helemaal dik in orde! Ik heb de afgelopen jaren al heel wat brillen online besteld (ook bij Polette onder andere) dus ik weet hoe het werkt. Ik heb het idee dat de sterkte bij mijn Fendi-bril niet helemaal lekker zit (huilen!) en daarom bestelde ik deze bril op een oud recept, die van mijn Dior-bril. Fijn, helemaal goed! Ik koos ervoor om mijn bril ook te laten ontspiegelen. Dat kost je maar $4,95 en als je het niet doet krijg je er spijt van.

Is de kwaliteit goed?

Het is geen designerbril. Je merkt het ook wel aan de kwaliteit van het materiaal. De ene bril ziet er een beetje goedkoop uit (zoals de rode bril die ik vorig jaar online bestelde) de ander ziet er wat luier uit. Deze bril die ik nu besteld heb is van prima kwaliteit. Het enige jammere vind ik dat de pootjes transparant zijn en daar toch een code op gedrukt is. Dat betekent dat je altijd letters ziet. Zonde! De kwaliteit is in ieder geval beter dan waar je voor betaalt.

gratis bril online bestellen

Waarom je bril online bestellen?

Als je je sterkte weet en een fijne bril (of een aantal brillen) hebt, dan heb je niets te verliezen. Een bril online bestellen kan spannend zijn, maar het is zó makkelijk en goedkoop! Ik denk dat 50% van mijn brillen inmiddels van online opticiens komen. Zo kun je nog eens wat uitproberen en experimenteren met je looks.

Vergeet niet om je gratis bril online te bestellen bij Firmoo! Laat je me weten welke je hebt uitgekozen? Ik ben bang dat ik mezelf met mijn eigen kortingscode helemaal niet meer in kan houden …

6 thoughts on “Gratis bril (frame & glazen) van Firmoo voor iedereen die Budgetproof.nl leest

 1. Leuk, heb even gekeken voor een leesbril maar vind het daar toch iets te prijzig voor ook als je alleen verzendkosten betaald. Maar superleuke aktie

  1. Een leesbril is natuurlijk een ander verhaal 🙂 die kun je voor een paar euro bij de drogist halen, maar als je echt een specifieke sterkte hebt (misschien wel met cilinder zoals ik) die op jouw ogen aangepast moet worden, inclusief pupilafstand, etc. etc. dan kost dit echt helemaal niets ;).

 2. Hi Marloes,

  Toffe shop om een brilletje te scoren!
  Klopt het dat jouw montuurtje #S1372 niet onder de actie valt?
  Code geeft geen response in ieder geval, jammer want vind juist dat montuurtje leuk.

 3. Mijn bril is uit 2013, dus ik moet écht eens een nieuwe bestellen! Maar mijn sterkte moet ik dan natuurlijk ook eerst laten meten. Moet ik toch eerst naar een offline opticiens. Maar als ik ‘m eenmaal weet, dan lijkt online een bril bestellen me best ideaal!

 4. Wat een toffe actie! Ik heb een bril besteld. Ben heel erg benieuwd wat ik binnen ga krijgen!

 5. Toffe actie!! Mijn afwijking is zo minimaal dat ik eigenlijk nooit een bril draag (alleen ‘vroeger’ als ik achter in een collegezaal zat). Ik vind het dan ook zonde van het geld om een nieuwe te kopen, maar met deze actie kan ik het misschien toch niet laten…

Comments are closed.