Goedkope Etos gezichtsmaskers €0,99

Me-time wordt een stuk leuker met de goedkope Etos gezichtsmaskertjes die nu nieuw in de winkel liggen. Ze zijn verkrijgbaar in 9 verschillende varianten: 6 ‘funmaskers’ met een lekker geurtje die je gezicht gewoon een kleine oppepper geven en 3 intensieve maskers – van diep reinigend tot herstellend.

Mijn lievelings is het moddermasker met perzik en mango (de oranje). En het mooie is, er zit zóveel in zo’n verpakking, dat ik met 1 zakje wel 3x doe (mits je ‘m in de koelkast bewaart).

Refreshing Fruit Smoothie Mud Mask (funmasker)

Peach oil & mango butter (15ml, €0,99)

Het Etos Fruit smoothie mud mask bevat een combinatie van perzikolie en mangoboter die de huid haar zachte en frisse teint terug geeft.

Cleansing Chocolate Mud Mask (funmasker)

Cocoa & shea butter (15 ml, €0,99)

Het Etos Cleansing Chocolate mud mask is de chocolade pakking voor je gezicht. Cacaoboter en hydraterend sheaboter zorgen voor een diep gereinigde en zijdezachte huid. Perfect voor chocoholics!

Refreshing Cucumber Peel Off Mask (funmasker)

Cucumber & citrus extract (10 ml, €0,99)

Het Etos Cucumber peel off mask geeft je huid een natuurlijke boost. Het verwijdert dode huidcellen en stimuleert de celvernieuwing. Voor een verfrissend en jeugdig resultaat.

Soothing Passion Flower Peel Off Mask (funmasker)

Passion flower & pomme granate extract (10 ml, €0,99)

Het Etos Passion flower peel off mask reinigt je huid op milde wijze en verwijdert onzuiverheden, dode huidcellen en afvalstoffen. De hoge concentratie antioxidanten beschermen en verzachten de huid.

Smoothing Strawberry Souffle Mask (funmasker)

Strawberry & vanilla extract (15 ml, €0,99)

Het Etos Strawberry souffle mask bevat een heerlijke combinatie van aardbei- en kalmerend vanilleextract. Het resultaat is een gehydrateerde en gladder uitziende huid.

Deep cleansing Virgin Olive Oil Mask (funmasker)

Virgin olive, shea butter & cocoa (15 ml, €0,99)

Het Etos Virgin olive oil mask is op basis van koudgeperste olijfolie wat vooral een kalmerende en voedende werking heeft. De toegevoegde shea- en cacaoboter reinigen intensief zonder de huid uit te drogen.

etos maskers

Balancing Mud Mask (intensief masker)

Argan oil & acai berries extract (15 ml, €0,99)

Het Etos Balancing mud mask verwent je huid extra intensief door de toevoeging van arganolie. Acaï bessenextract zorgt voor een dieptereiniging en dankzij de antioxiderende werking wordt de natuurlijke balans van je huid hersteld.

Cleansing Peel Off Mask (intensief masker)

Manuka honey (15 ml, €0,99)

Het Etos Cleansing peel off mask combineert de kracht van de bijzondere manuka-honing met de zachte geur van jasmijn. Verwijdert de dode huid- cellen en stimuleert de celvernieuwing voor een extra verfrissend en jeugdig resultaat.

Cleansing Mud Mask (intensief masker)

Dead sea minerals, seaweed & lavender (15 ml, €0,99)

Het Etos Cleansing mud mask bevat mineralen uit de Dode Zee die helpen bij een extra krachtige reiniging van de poriën en het verwijderen van onzuiverheden. De combinatie van zeewier en lavendel zorgt voor een zachte en gladde huid.

One thought on “Goedkope Etos gezichtsmaskers €0,99

Comments are closed.