Brugse Zot trakteert op weekendjes Brugge en ik op een bierpakket

Wauw. Het is alweer twee jaar geleden dat ik een weekendje met m’n moeder en broertje naar Brugge tufte met de rondom gedeukte auto van m’n mams (die het trouwens onderweg begaf, haha). Twee jaar geleden dat we door de knusse straatjes dwaalden, Vlaamse lekkernijen aten en op zoek gingen naar Brugse Zot (het lokale biertje). En dat laatste is waar ik je graag wat meer over wil vertellen.

Weekendje Brugge

Bij aankoop van een Brugse Zot biertje maak je namelijk tot en met september kans op 1 van de 100 weekendjes naar Brugge. Superleuk! En om dat te vieren mag ik een bierpakket weggeven. Leuk om alvast in de stemming te komen. Gewoon op je eigen balkon met een ijskoud biertje in de zon of aan de keukentafel als je de zotjes gebruikt voor een Vlaamse stoofpot. Om maar een voorbeeld te noemen.

Ik geef een Brugse Zot bierpakket weg!

Wil je dit bierpakket winnen? Volg Budgetproof.nl op Facebook en laat me in een reactie weten met wie je van deze biertjes wilt snoepen.

Brugse Zot
Beeld: Brugse Zot.

Over in de stemming komen gesproken … bekijk vooral ook even de foto’s die ik in Brugge met mijn telefoon kiekte. Dat wil je toch ook?! Dat wordt biertjes kopen. Kan gewoon bij Albert Heijn of Gall&Gall. O, en ook leuk om te doen tijdens een weekendje Brugge: boek een rondleiding in de brouwerij van Brugse Zot. Reserveren kan gewoon online.

Weekendje Brugge

Weekendje Brugge
Weekendje Brugge
Weekendje Brugge

One thought on “Brugse Zot trakteert op weekendjes Brugge en ik op een bierpakket

  1. Ik heb een oom die bier brouwer is. (van dat heerlijke heldere spul).
    En toen ik vorig jaar in Brugge was en langs het bier museum kwam heb ik mij voorgenomen eens met zijn gezin een dagje Brugge te plannen. (weer eens wat anders dan een dierentuin of strand wandeling).
    Dus, als het gaat om bier, dan is de regel: dat delen we met mijn oom. Er is niemand die een goed bier zo enorm kan waarderen dan hij. (in mijn omgeving).

Comments are closed.