Voor €11 naar Parijs met Thalys in Movember

Goedkoop met de trein naar Parijs

November, ehhh… Movember, staat ook dit jaar weer in het teken van de wereldwijde campagne die door het laten groeien van je snor aandacht vraagt voor goede doelen, waaronder de preventie van prostaatkanker bij mannen. Allemaal onze snor laten groeien dus, maarrrrr ook als je geen snor kunt laten groeien kun je wat doen. Je mag ook zonder snor natuurlijk geld inzamelen voor het goede doel, óf bijvoorbeeld profiteren van deze te gekke actie van Thalys waarvan een deel van de opbrengst (€1 per ticket) naar het goede doel gaat.

Thalys korting

Waar vind je die goedkope Thalys-tickets?

Op 4 november om 09:00 uur start de verkoop van 11.000 treinkaartjes voor €11 per stuk (enkele reis). Gewoon op de site van Thalys. Deze kaartjes kun je gebruiken voor een reis tussen 9 en 30 november naar alle bestemmingen van Thalys. Naar Parijs, maar bijvoorbeeld ook naar Brussel of Lille (aanrader). Op = op, dus wees er snel bij. Ook heel Frankrijk weet hier namelijk van.

Goedkoop naar Parijs? Neem de Thalys

Korting op je  treinkaartje bij Thalys in november

.

Follow on Bloglovin

Volg Budgetproof.nl ook op Facebook voor dagelijkse budgettips:

4 thoughts on “Voor €11 naar Parijs met Thalys in Movember

  1. Dat is wel een hele goedkope optie om naar Parijs te reizen! Bedankt voor de tip Marloes, ik zou het zo doen als ik een beetje kan lopen 😉

  2. Wat een te gekke tip is dit! Zó jammer dat ik eigenlijk de hele maand november al vol zit, hmmm ik ga toch even kijken of ik niet een weekendje vrij kan maken. Hoe gaaf zou het zijn, voor 11 euro in Parijs!

  3. Waaaauw! Dat is een mooi koopje! En is dit dan een retourtje? Of hoe? Ik ga je eventjes een berichtje sturen, want ik wil het weten. Haha. 🙂

Comments are closed.