FashionVergelijker

Als je mij om budgettips vraagt, zal ik altijd als eerste antwoorden dat je altijd moet vergelijken. Een kleine moeite en het scheelt je veel geld. Nooit zomaar direct bestellen of kopen zonder dat je weet wat het ergens anders kost. Klinkt logisch toch? Nu heb ik een site gevonden waar ik helemaal blij van word, want die site scheelt me een hoop tijd! Op FashionVergelijker.nl, de naam zegt het al, kun je mode vergelijken op prijs. Ik heb het voor jullie uitgeprobeerd en wil het heel graag delen, want dit wordt een site die op m’n vaste lijstje gaat!

200 webshops

De website doorzoekt dagelijks 200 websites voor je, zodat de prijzen up to date blijven. Nou, ik kan je vertellen: die 200 websites, die vergelijk ik niet met elkaar hoor als ik iets wil bestellen. Nu zijn het er ‘nog’ maar 200, maar ik denk dat er steeds meer websites bijkomen.

Hoe werkt het?

Je zoekt op categorie of een specifiek product en FashionVergelijker doet de rest. De sites worden automatisch met elkaar vergeleken op basis van plaatjes en FV kan zo de producten met elkaar matchen. Slim hè? Zoals je ziet kan het op een paar Converse All Stars al snel €20 schelen en op een Goosecraft jas bijvoorbeeld €100. Wouw!

Prijsverloop

Natuurlijk kun je gewoon zoeken op een product en de goedkoopste direct bestellen, maar je kunt ook kijken naar het prijsverloop. Strategisch budgetshoppen! Is het waarschijnlijk dat de prijs nog verder gaat zakken? Of kun je maar beter gewoon je slag slaan? Word je gefopt en wordt de prijs eerst weer verhoogd voordat het in de SALE gaat? Je ziet het aan het prijsverloop.

Prijsalarm

M’n favoriete functie van de site is het prijsalarm. Hier word ik zo enorm blij van! Je kent het misschien wel van vliegtickets, maar je kunt nu ook een mailtje krijgen als je favoriete paar schoenen onder de prijs zakt die jij hebt opgegeven. Ideaal!

Zoals je merkt ben ik heel enthousiast en is dit zeker een blijvertje. Vooral voor merk-artikelen. Probeer het vooral zelf eens uit!

Follow on Bloglovin

Volg Budgetproof.nl ook op Facebook voor dagelijkse budgettips:

2 thoughts on “FashionVergelijker

Comments are closed.