Etos herfst-nagellakjes

In september schreef ik al een blog over het volledig vernieuwde nagellakassortiment van Etos. Nieuwe flesjes, nieuwe kleurtjes, nieuwe formule. Yay! Als bff van Etos (eh, Etos Friend) krijg ik regelmatig producten toegestuurd om te testen. Deze maand waren dat deze 5 herfstnagellakjes. Hoog tijd om de ‘nieuwe’ collectie dus eens uit te proberen.

Nieuwe kleuren nagellak Etos herfst

De nieuwe nagellak van Etos getest

Vind je ook niet dat de nagellakjes er veel luxer uitzien dan de €1,99 die je ervoor betaalt? De flesjes doen me echt een klein beetje aan Essie denken. Maar is de nagellak die erin zit net zo fijn? Yup. Eigenlijk wel. Ik kan er lang of kort over zijn. De lak is prima. De kwastjes zijn fijner dan de oude variant en al met al is het gewoon een meer dan prima nagellak. Kun je gerust het hele schap van leegkopen dus. Want geloof me, dat wil je. Zoveel. Leuke. Kleurtjes!

Nieuwe kleuren nagellak Etos herfst
Dit zijn een aantal nieuwe herfstkleurtjes. Van links naar rechts: Dream big honey, Sh*t up, Sip of red wine, Troublemaker en Deep ocean. Ook een aantal lakjes die prachtig zouden staan bij je kerstoutfit, vind je niet?

Nieuwe kleuren nagellak Etos herfst

Is de nagellak echt longlasting?

Tja, wat is lang? De lak gaat – met hier en daar wat bijstippen tussendoor – wel een week mee. Dat vind ik netjes! Ik ben namelijk snel uitgekeken op nagellak die in no time van je nagels verdwijnt. Natuurlijk is het niet te vergelijken met een gellak en verdwijnt hij als sneeuw voor de zon als je uren met je handen in het afwassop hangt, maar de nieuwe formule mag er wezen. Goedgekeurd. Budgetproof approved dus!

Nieuwe kleuren nagellak Etos herfst
Dit is het kleurtje ‘Sh*t up’ na een kleine week. Wel binnenkort aan vervanging toe zoals je ziet.