Betaalbare sieraden die je kerstoutfit afmaken

Ga jij altijd all out met kerst? Bestel je 10 jurken en ben je de hele decembermaand in glitters gehuld? Of trek je gewoon iets feestelijks uit de kast – wat je al had – en combineer je dit met mooie sieraden? Meestal ga ik voor de laatste variant. Al is het erg verleidelijk om en compleet nieuwe feestgarderobe aan te schaffen.

Betaalbare sieraden kerst Lucardi

De sieraden bij mijn kerstjurk

Dit jaar ga ik – denk ik – voor een zwart, kanten jurkje dat ik deze zomer al kocht. Gewoon een H&M’etje trouwens. Vond ‘m in de sale voor €8. Het jurkje op zich vind ik al feestelijk, maar met een paar mooie sieraden erbij wordt het pas écht kerst (maar ook super geschikt voor oud & nieuw).

Betaalbare sieraden kerst Lucardi

Deze sieraden wil ik ook na de feestdagen nog dragen

De sieraden die ik bij m’n kerstjurk draag heb ik gekregen van Lucardi. Prachtige sieraden die veel chiquer ogen dan wat je ervoor betaalt. Just the way I like it. Ik koos in het Lucardi-filliaal in Haarlem centrum (bij mij om de hoek) vrij basic, klassieke sieraden (zoals deze stalen slavenarmbanden, afgeprijsd van €29,99 naar €14,99) die ik ook nog graag zal dragen ná de feestdagen. De lange ketting is van Tamaris (afgeprijsd van €69,95 naar €34,95), een merk met prachtige, chique sieraden met een moderne twist.

Betaalbare sieraden kerst Lucardi
Betaalbare sieraden kerst Lucardi

Speelser door mixen en matchen van rosé en zilver

Ik ben allergisch voor tuttig. Daar houd ik echt niet van. Wanneer ik echt chique sieraden draag, voel ik me al snel niet meer mezelf. Te tuttig. Ken je dat? Om het geheel wat speelser te maken combineer ik zilver met roségoud en heb ik ook nog een leuk detail in de mix gegooid; een sterrenoorbelletje in één oor. Tip: kijk ook eens bij de kindersieraden. Dat doe ik zelf regelmatig en deze oorbelletjes met shiny sterretjes (€9,99)  zijn ook uit de kindercollectie.

Betaalbare sieraden kerst Lucardi

Gebruik jij je sieraden ook weleens om je outfit net dat beetje meer oompf te geven?

2 thoughts on “Betaalbare sieraden die je kerstoutfit afmaken

Comments are closed.