Kerst met HEMA | borrelen op het hoofdkantoor

Regelmatig doe ik een rondje HEMA. Eén van de HEMA-winkels in Haarlem zit ook op 1 minuut afstand lopen van mijn huis. Gevaarlijk voor liefhebbers van leuke kaartjes, mooie snoepjes, fijne stationary, nagellakjes in alle kleuren van de regenboog … you name it. Gevaarlijk omdat je voor je het weet een hele tas vol afrekent. Hetzelfde gaat waarschijnlijk gebeuren met kerstdecoratie. Ik vertel je graag waarom.

HEMA kerst

Op de kerstborrel bij HEMA

Onlangs was ik op de HEMA-kerstborrel op het hoofdkantoor in Amsterdam-Noord, waar Miljuschka ons tips gaf voor een stressloze kerst, er volop HEMA-wijn werd getest voor bij het kerstdiner, alle zoete én hartige lekkernijen op een tafel stonden uitgestald én je een aan een workshop cadeautjes inpakken kon deelnemen. Je begrijpt het: een gezellige boel.

HEMA kerst

Iedereen wil een gegraveerde HEMA-snijplank

Oh en de kers op de taart was toch wel de snijplank of het schrift dat je kon laten graveren. De rij was helaas zó lang dat ik daar niet aan toe ben gekomen. Bovendien waren de snijplanken in een mum van tijd op, máár ik heb begrepen dat je binnenkort ook in een aantal HEMA-winkels gratis je nieuwe snijplank kunt laten graveren. Wat een topcadeau! Gelukkig kon ik wél deelnemen aan het inpakken van de cadeautjes, met een lekker kitscherig rood cadeau als resultaat.

HEMA kerst - cadeautjes inpakken

HEMA kerst - cadeautjes inpakken

Een kei in (kerst)decoratie

Stiekem weten we allemaal dat HEMA echt de koningin van de decoratie is. Zo ook met kerst. Kijk die mooi opgemaakte kersttafel met Christmas crackers, metallic rietjes en dennentakjes. Liefde! En wat dacht je van al dat mooie inpakpapier: met sterren, metallic of met rendiertjes. Te leuk. Ik weet in ieder geval zeker dat ik deze kerst een paar ideetje van HEMA ga pikken. Wat jij?

HEMA kerst

HEMA kerst

 

HEMA kerst

HEMA kerst

HEMA kerst

HEMA kerst - cadeautjes inpakken

HEMA kerst

HEMA kerst

HEMA kerst

HEMA kerst

2 thoughts on “Kerst met HEMA | borrelen op het hoofdkantoor

  1. Hoi!!! Kerstspulletjes van de Hema zijn altijd leuk maar wat ik ook heeeeeel erg leuk vind is die tas van jou!!! Waar heb je die gekocht?

Comments are closed.