Etos eigen merk haarborstels en kammen

Etos brengt als een razende nieuwe producten uit. Na onder meer een complete vernieuwing van de make-upcollecties en alle nagellakjes (inclusief nieuwe formule) was ook het haarassortiment aan een make-over toe. Tadaa, daar zijn de Etos eigen merk haarborstels en kammen.

etos haarborstels kammen

Aan de slag met Etos’ nieuwe borstels

Als Etos Friend mocht ik de volgende exemplaren uitproberen:

  • Etos Volume & Style borstel (1.) | €6,99
    Wat belooft de borstel? ‘Perfect te stylen door warmtebehoud van de borstel.’ Mijn moeder is echt een pro in het föhnen met een ronde borstel. Ik daarentegen bak er niks van. Maar, ik moest het toch even proberen met deze borstel want het effect vind ik altijd heel mooi. En na heel wat geklungel kan ik je vertellen dat het niet aan de borstel ligt. Haha. Ik heb trouwens voor de grote/brede variant gekozen waarmee je de onderkant van je haar superglamorous naar binnen kunt föhnen.
  • Etos Extra Smooth borstel (2.) | €5,99
    Wat belooft de borstel? ‘Perfecte anti-klit door de metalen pinnetjes.’ Dit is zo’n borstel die ik ongeveer m’n hele leven lang heb gebruikt voordat ik aan de Tangle Teaser ging. Niks mis mee, maar mijn klitterige haren kunnen wel wat extra aandacht gebruiken.
  • Etos Hair Set (3.) | €3,99
    Wat beloven de kammen? Nou niks eigenlijk. Haha. Het zijn 5 stuks, van handige steekkam tot grove kam en klein kammetje om zo ff in je tas te gooien. Niet bijzonder, gewoon prima.

Wat vind ik van de Etos-borstels en kammen?

Lekker basic en zonder poespas. Doet wat het moet doen voor een klein prijsje. Fijn in gebruik. Need to say more? De borstels met hout vind ik trouwens wel mooi staan in m’n badkamertje!

De Smooth & Shine borstel (€8,99) staat nog op m’n wishlist, die heeft namelijk echte zwijnenharen (ja, net zoals die knetterdure Mason Pearson-borstel) waarvan je haren mooi gaan shinen. Wie weet dus to be continued.