De perfecte zwarte enkellaarsjes voor de herfst | Sacha

Het afgelopen jaar kocht ik een paar zilveren laarsjes. Echte leren. Dat doe ik zelden. Duur. En meestal ben ik na een seizoen uitgekeken op schoenen. Maar deze leren laarsjes zaten zó lekker en waren zo fijn voor mijn voeten dat ik besloot om ook in een perfect paar leren enkellaarsjes te investeren voor de herfst. Een paar dat het herfstweer moeiteloos kan trotseren en dat makkelijk te combineren is.

zwarte enkellaarsjes herfst Sacha

Enkellaarsjes die je makkelijk kunt combineren

Het werden deze leukerds van Sacha (€134,99). Een paar enkellaarsjes met een klassieke vorm, afgestompte neus en glad leer. Een paar dat overal bij past. Maar wel met een twist. Ik hou niet van saaie schoenen. ‘Korte zwarte laarsjes met funky hak’, zo staan ze in de webshop.

“Fan van de 70’s? Dan moet je deze korte zwarte laarsjes met funky hak écht in jouw kast hebben staan! Het leren model heeft een 70’s look en de hak maakt het geheel helemaal af. Door de rits gaan deze korte laarsjes makkelijk aan en uit. De laarsjes hebben een hakhoogte van 6 cm, een schachthoogte van 12 cm en een schachtomtrek van 25 cm. De laarsjes zijn volledig gemaakt van leer.”

zwarte enkellaarsjes herfst Sacha

Maar wel met een ‘bijzondere twist’

En funky, dat zijn die hakken zeker. Ze hebben een soort van ivoor-/marmer-/dierenprint-look. Heb jij hier een beter woord voor? Ze maken een ‘simpele’ outfit in één klap een beetje specialer. En dat is nou net wat ik zoek in élke schoen eigenlijk. Dit worden m’n vaste stappers voor de herfst (en misschien ook wel de winter). Hoe de enkellaarsjes staan bij een simpele outfit (jeans, wit t-shirt en een opvallend tasje) laat ik je zien met deze outfitfoto’s.

zwarte enkellaarsjes herfst Sacha

Heb jij al een favoriet paar schoenen voor de herfst?

Deze laarsjes zijn deels gesponsord door Sascha.

zwarte enkellaarsjes herfst Sacha

zwarte enkellaarsjes herfst Sacha

3 thoughts on “De perfecte zwarte enkellaarsjes voor de herfst | Sacha

Comments are closed.