De budgetoutfits van @instagirlonabudget | outfit #1

Dat algoritme van Instagram: schiet mij maar lek. Snap er geen bal van en ik heb het idee dat ik niks meer zie van de mensen die ik leuk vind. Dus de instagrammers waar ik écht blij van word, heb ik in een lijstje op mijn telefoon staan. Die verdienen regelmatig een profielbezoekje. Eén daarvan is de 32-jarige Kirsten: wat een leukerd! Aangezien ze onder meer de tofste budgetoutfits deelt, hebben we samen afgesproken jullie daar op Budgetproof.nl ook zo nu en dan mee te verblijden. En, niets mis met een beetje girl-support! Win-win dus.

Nog even wat over koopjeskoniging Kirsten

Wel zo leuk om haar ook een beetje te leren kennen! Kirsten en haar man hebben een dameshuishouden. Ze hebben 2 meiden, Zoé van 3 en Skye van bijna een jaar + 2 poezen, Henk (blame the husband) en Kliko. Ze heeft ooit journalistiek gestudeerd, maar werkt nu 3 dagen bij een retailbedrijf op de reclameafdeling.

Kirsten: ‘I love shopping, shopping en did i mention shopping? Maar ja, geld he.’ Vandaar ook haar insta-account @instagirlonabudget. Volg haar ook vooral daar!

Wat draagt onze @instagirlonabudget? Een trui van H&M (€19.99), broek ook van H&M in een glanzende soort neplederen ‘stof’ (nu €29,99 online – maar zij kocht ‘m voor €7 in de SALE). Sneakers van Nike (iets minder budgetproof, haha).

Tot de volgende budgetoutfit. En vergeet Kirsten niet te volgen!

One thought on “De budgetoutfits van @instagirlonabudget | outfit #1

Comments are closed.