Collectie-presentatie Wenz bij Bastiaan van Schaik thuis

Van Wenz had ik nog nooit gehoord en bij Bastiaan van Schaik heb ik altijd als eens binnen willen kijken. Toen de uitnodiging voor de collectiepresentatie van Wenz bij Bastiaan thuis in mijn mailbox verscheen, heb ik direct ge-RSVPt. Hoewel ik daardoor enorm in de knoei kwam met een ander bloggerevenement dat op dezelfde dag plaatsvond, heb ik er zeker geen spijt van gehad.

wenz webshop herfstcollectie
Even een Instagram-waardig hoekje van Bastiaan zijn huis vastgelegd.

Zo heb ik – hoewel we elkaar al talloze keren tegen het lijf zijn gelopen tijdens events – eindelijk eens Bastiaan van Schaik de hand kunnen schudden, me verlekkerd bij zijn fantastische interieur, een praatje kunnen met de marketingdame en het hoofd commerciële zaken van Wenz én een intieme modeshow bij kunnen wonen.

Maar wat is Wenz nou?

Wenz is van origine Duits en al 20 jaar in Nederland actief. Nog nooit van gehoord? Dat kan, maar vanaf nu ken je Wenz dus! Een webshop voor vrouwen van alle maten en leeftijden die er goed uit willen zien en daarbij kwaliteit van de kleding ook belangrijk vinden. Niet de allerhipste webshop voor de Nederlandse vrouw vind ik persoonlijk, maar juist eentje waar je je ook thuis voelt als je geen modemeisje bent maar er wel op-en-top verzorgd bij wil lopen. Oh en niet geheel onbelangrijk: met die prijs-/kwaliteitverhouding zit het goed!

De favorieten van Bastiaan

Wenz werkt samen met Bastiaan van Schaik. Dat moet inmiddels wel duidelijk zijn. Zijn favorieten vind je in de webshop, maar ik heb ze live mogen zien. 3 prachtige modellen met ‘gewone maten’ lieten 12 outfits zien die hij heeft samengesteld. Bij iedere outfit gaf hij uitleg. Nieuwsgierig? Dit zijn mijn 3 favorieten van de show.

wenz webshop herfstcollectie wenz webshop herfstcollectie
wenz webshop herfstcollectie

Mijn eigen favorietencollectie

Na afloop van de collectiepresentatie kreeg ik de catalogus voor het nieuwe seizoen mee naar huis. De opdracht: mijn favoriete item uitkiezen. Dat was nog een hele kluif. Ik heb dan ook – zoals ik vroeger als kind ook al deed – het hele boek aan flarden gescheurd en mijn favorieten bewaard in collagevorm.

wenz webshop herfstcollectie

Wat is jouw favoriet en kende je Wenz al?

2 thoughts on “Collectie-presentatie Wenz bij Bastiaan van Schaik thuis

Comments are closed.