Clinique Swap Event 4-6 nov. | ruil een willekeurig beautyproduct om

Heb je altijd al je beautyroutine willen veranderen maar weet je niet waar je moet beginnen? Of vind je het zonde van een product dat je net hebt aangeschaft? Kom dan op 4, 5 of 6 november naar de Clinique Swap Shop in de Bijenkorf in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven of Rotterdam.

Clinique Bijenkorf Swap evenement

Ruil een willekeurig beautyproduct voor Clinique

Breng tijdens dit evenement een beautyproduct van een willekeurig merk mee (mag variëren van dagcrème tot een oogpotlood of lipstick) waar je niet (meer) blij mee bent en ruil het om voor een soortgelijk product van Clinique waar je ongetwijfeld een stuk gelukkiger mee gaat zijn.

Mijn aanrader: Clinque Pop Matte Lip Colour

Zo is de Clinque Pop Matte Lip Colour echt mijn all time favorite matte lippenstift. Dat vind ik nou echt een aanrader. Geen velletjes, geen verdroogd pruimenmondje als gevolg – wat ik bij andere matte lipsticks soms wel heb – en hij voelt zó lekker op de lippen. €17 is niet per se goedkoop voor een lipstick maar deze is het meer dan waard. I kid you not. Ik raad je dan ook vooral aan om – als je al gebakken zit qua gezichtsverzorging – zo’n prachtige lipstick te ruilen. De hele nieuwe Clinique Pop Matte-collectie staat daar namelijk op je te wachten is mij ter ore gekomen. De kleur op de foto is Beach Pop – één van mijn favorieten.

Clinique Pop Matte Matte

Huidadvies en kleuradvies van de experts

Je zult je hoe dan ook vermaken in de Clinique Swap Shop want naast alle fijne beautyproducten, zijn er ook Clinique-experts die je graag huidadvies en kleuradvies geven onder het genot van een hapje en een drankje.

Tickets kopen

Wil jij ook bij dit evenement aanwezig zijn? Een kaartje kost €25, maar in ruil daarvoor krijg je een goodiebag ter waarde van €30 én natuurlijk je omgeruilde beautyproduct mee naar huis. Meld je hier aan.

Clinique Bijenkorf Swap evenement

 

One thought on “Clinique Swap Event 4-6 nov. | ruil een willekeurig beautyproduct om

  1. Opzich best handig. Ik had toen alles aangeschaft voor het 3 stappen reinigen + nacht creme, maar ik werd er niet vrolijk van. Mijn huid reageerde heel slecht…

Comments are closed.