Budgettip | chenille trui: dé trend voor dit seizoen

De trui is zacht, warm en heeft een heel fijn prijsje: wat wil je nog meer? Toen ik voor het eerst het woord chenille zag, had ik geen idee wat ik mij erbij voor moest stellen… totdat ik het in de winkel voelde! Zó zacht, het enige wat ik dacht deze trui moet ik hebben.

Chenille trui Hema

Chenille, het zusje van velours en velvet

De stof doet mij een beetje denken aan de sjaals die mijn oma vroeger droeg. Kortom: een stof die heerlijk back to basics is, ik hou er van! Chenille lijkt een beetje op velours – of zoals het tegenwoordig genoemd wordt: velvet -. Het enige verschil vind ik dat chenille iets grover is qua structuur en je duidelijker ziet hoe de stof gewoven is. Uiteindelijk is het wel katoen, wat wel zo prettig is voor als je de stof wilt wassen!

In mijn kast hangt al een chenille trui maar omdat ik hem zo vaak draag, wilde ik er eigenlijk nog wel eentje bij. De kleur groen vind ik dit seizoen heel tof en dus ging ik op zoek… De perfecte kleur groen vond ik telkens niet, totdat ik Hema binnenliep. Je hoort het goed: echt Hema! Daar hing de perfecte kleur groen en ik wist ook niet hoe snel ik de trui moest afrekenen. De trui kost €25,- maar met mijn Hema zorgpas kreeg ik 10% korting (tip!). De trui wordt verkocht in 2 kleuren: donkerblauw en donkergroen.

Ik ben in ieder geval erg blij met deze budgetaankoop! Wat vind jij van de chenille-trend?

3 thoughts on “Budgettip | chenille trui: dé trend voor dit seizoen

  1. HI Lotte/Marloes – Goede tip.
    Nog een extra tip : Als je een Hema klanten kaart hebt kun je eventueel punten in zetten voor een 10% karting bv. Men moet even goed kijken voor ze de winkel in gaan.
    Maar ik spaar veel punten door een kopje koffie te drinken en pennen te kopen – zodat ik straks met de kerst mijn karting kan inzetten voor een mooi dekbed overtrek voor mijn mams.

    1. Kijk daar houden we van Irene! Zeker met de feestdagen in het vooruitzicht is korting meer dan welkom.

Comments are closed.