Budgettip voor wellness-fans | WellnessWeek

Wellness hotelweek Hotelspecials
Beeld: Spa Zuiver.

Droom jij ervan om jezelf in de watten te laten leggen? Een fijne beautybehandeling hier, een massage daar. Even bijkomen in de sauna en misschien wel een bezoekje aan de hammam? Kortom: zie je een vertroetelweekend wel zitten maar vind je het normaal wat aan de prijs?

Dan heb ik een primeurtje voor je. Een tip waar ik nog niet te veel over kan verklappen, maar waar je vast blij van wordt. Houdt de site van HotelSpecials in de gaten want volgende maand (19 september) komt de WellnessWeek eraan!

Wellness hotelweek Hotelspecials - hammam
Beeld: Spa Zuiver.

Goedkoop overnachten in een wellness-hotel met WellnessWeek

Een unieke variant op de Hotelweek die ze nog nooit eerder hebben gedaan. Er doen echt tóphotels aan mee met de meest fantastische wellness-faciliteiten. Wat dacht je van Inntel Hotels Rotterdam Centre en de City Resorts in Leiden, Helmond, Mill en Sittard? Ook hotels in Duitsland en België hebben zich aangemeld. Halleluja. Yes!

Wellness hotelweek Hotelspecials - Spa Zuiver
Beeld: Spa Zuiver.

Dit keer geen vaste prijzen zoals je misschien van Hotelweek kent. De prijzen variëren per hotel, want de kwaliteit en beleving is het allerbelangrijkst. In ieder geval wordt een wellness-weekend zo een stúk betaalbaarder. Je boekt een hotel inclusief ontbijt en wellness-toegang. De meeste wellness-hotels hebben wel een sauna, stoombad, solarium en/of zwembad. Nadat je genoten hebt van alle wellness-faciliteiten is het ook heerlijk om even de natuur in te gaan. Een leeg hoofd en een relaxt lichaam gegarandeerd. Superfijn!

Beeld: City Resorts Leiden.

Je kunt pas in september boeken, maar nu natuurlijk al wel alvast wegdromen bij fijne wellness-hotels. Wie weet zit jouw favoriet er volgende maand wel bij!

One thought on “Budgettip voor wellness-fans | WellnessWeek

Comments are closed.