Budgetoutfit #28 | combineren met Takko-jeans

Weet je nog dat ik schreef over 5 kledingstukken van Takko die samen nog geen €100 kostten? 5 kledingstukken die je zelfs met elkaar kunt mixen en matchen waardoor je voor €100 verschillende outfits kunt maken. Daar hou ik van!

De spijkerbroek, de hoed en de jumpsuit van die blogpost heb ik op de kop weten te tikken en ik laat je in deze outfitpost zien hoe ik de betaalbare jeans (€29,99) combineer. Ik draag ‘m met een lange, mouwloze blazer van WE (€20 in de SALE), een t-shirt van Mango, tas by Rebecca Minkoff en de hakken – die me aan Valentino-pumps doen denken – zijn ook van Mango (€19,99 in de SALE). De zonnebril is een échte Ray-Ban (op sterkte: lees mijn blog over ‘wat je wilt weten als je een Ray-Ban op sterkte bestelt’ hier). De kettinkjes zijn van Lucardi en Take What You Need by Mi Moneda.

Broek Takko / T-shirt Mango / Mouwloze blazer WE Fashion / Pumps Mango / Kettinkjes Lucardi + Take What You Need by Mi Moneda / Zonnebril Ray-Ban

Yup, ik combineer een designertas met mega betaalbare items. Je mag jezelf af en toe best verwennen met een designeritem als je het je kunt veroorloven. Door op mijn andere uitgaven te letten, houd ik geld ‘over’ voor spannende shopsessies zoals bij Rebecca Minkoff (of Furla: die komt later vast nog in beeld op mijn blog).

Stay tuned voor een ‘1 kledingstuk, 4 outfits-blog’ met de jumpsuit. Laat me vooral weten of je dit leuk vindt om te zien en of je dit vaker voorbij wilt zien komen op Budgetproof.nl.4 thoughts on “Budgetoutfit #28 | combineren met Takko-jeans

Comments are closed.