Budgetmascara: NYC Get It All mascara €3,99 | review

nyc get it al mascara

New York Color heeft wat mij betreft het ultieme recept in handen voor een goede budgetmascara. Voorheen was ik stapelgek op de Big Bold mascara’s (vooral de Curl-versie), maar zoals je al een jaar geleden op Instagram hebt kunnen zien, heb ik een nieuwe favoriet. Ik reviewde de lipsticks uit de NYC Get It All-collectie al eerder, maar deze mascara verdient ook een plekje op je beauty-boodschappenlijstje wat mij betreft.

Kijk zelf maar hoe deze mascara het doet. Ik heb zelf geen bijzonder lange wimpers en ook de hoeveelheid haartjes is gewoon gemiddeld. De NYC Get It All-mascara zorgt voor een frisse, verzorgde oogopslag. Ik gebruik hier wel een aantal laagjes en moet wel uitkijken dat m’n wimpers niet aan elkaar gaan klonteren, maar met een beetje borstelskills kun je dat prima voorkomen.

Voorzien van een unieke formule met candelilla wax worden de wimpers sneller gekruld, extra verlengd en krijgen dubbel zoveel volume. De mascara is zowel boven als onder gemakkelijk aan te brengen door het smalle borsteltje, loopt niet uit en is tevens geschikt voor gevoelige ogen.

Klopt als een bus. Superfijne mascara wat mij betreft (mits je een paar laagjes aanbrengt). Zeker voor de prijs: €3,99. Je vindt ‘m onder meer bij Kruidvat.