Bij Zeeman betaal je niet extra voor speciale maten: van prematuur rompertje tot 5XL shirt

Waarom is een prematuur rompertje vaak veel duurder dan een gewoon rompertje? Of waarom betaal je voor een T-shirt in maat 5XL veel meer? Zeeman ziet het als een uitdaging om een goed product te maken voor weinig geld. Veel meer betalen voor speciale maten is daarom ook niet nodig. De kwalitatieve basics maken ze voor iedereen, van heel klein tot heel groot, en altijd voor de laagst mogelijke prijs.

Goede kwaliteit voor een lage prijs door alles eenvoudig te houden

Goede kwaliteit voor een lage prijs lukt door alles eenvoudig te houden; van een slim ontwerp en goede materialen, tot werken met vaste fabrieken, op een verantwoorde manier, in grote aantallen. Zeeman heeft meer dan 1.300 winkels in zeven landen en een webshop in Nederland en België. Daardoor kunnen de leveranciers van Zeeman rekenen op grote aantallen die worden afgenomen. En dus kunnen ook van de niet-standaard maten veel worden gemaakt.

Deze zekerheid zorgt voor een lage prijs: zo is een prematuur romper bij Zeeman dus niet duurder dan een gewone romper, en bestel je online T-shirts tot maat 5XL voor de laagst mogelijke prijs.

Hoe kan het zo goedkoop?

Zeeman doet zoveel mogelijk zelf en is altijd bezig of het nóg eenvoudiger kan. Zo lukt het hen om een verantwoorde kwaliteit te bieden voor de laagst mogelijke prijs. Wil je weten hoe ze hun basics maken? Kijk op zeeman.com/mvo.