essence pop-up winkel in Amsterdam

essence opent op 6 maart in de middag haar deuren in De Merkenwinkel aan de Gerard Doustraat 76 in Amsterdam. De tijdelijke store zal tot en met zaterdag 9 maart geopend zijn voor beautylovers en nagellakfans.

essence toont in de tijdelijke winkel haar nieuwste innovaties op make-up gebied en laat bezoekers kennismaken met haar laatste paradepaardje: de essence shine, last & go nagellakken. Deze lakken – maar liefst 50 kleuren en alle vegan! – beloven een fantastische gelglans en een perfecte houdbaarheid. De winkel wordt op woensdag 6 maart om 13.00 uur worden feestelijk geopend door beauty- en lifestyle influencer Sheling Kamkes van ShelingBeauty.

Lentelakken en zomerlooks

In de #whatspoppinessence store zijn make-up artists en nagelstylisten aanwezig die de producten uit de essence lente-zomercollectie 2019 demonstreren en aanbrengen. Onder de must-haves voor het lente/zomerseizoen schaart essence bijvoorbeeld de ‘you better work!’ lijn, een assortiment langhoudende performance producten die passen bij een actieve leefstijl. Maar ook oogschaduwpaletten met aansprekende namen als G’day Sydney, Salut Paris en Ola Rio behoren tot de highlights. De absolute blikvanger van de pop-upstore zijn de shine, last & go nagellakken die vanaf nu in de bekende drogisterijen verkrijgbaar zijn.

essence zegt ‘nee’ tegen dierproeven en ‘ja’ tegen kwaliteit – en dat voor een prijs die zodanig betaalbaar is dat je op elk gewenst moment een geweldig nieuwe look kunt uitproberen. Nu dus ook in de tijdelijke essence winkel.

essence pop-up store in Amsterdam

essence pop-up store
De Merkenwinkel
Gerard Doustraat 76 in Amsterdam

Woensdag 6 maart van 13.00 – 18.00 uur
Donderdag 7 maart van 10.00 – 18.00 uur
Vrijdag 8 maart van 10.00 – 18.00 uur
Zaterdag 9 maart van 10.00 – 18.00 uur