Yummy: guacamole perfectie


Ik ben echt de slechtste kok aller tijden. Ik bak er niks van (letterlijk en figuurlijk ;)). Als ik zeg koken dan bedoel ik meestal gewoon iets opwarmen in de magnetron of oven. Ik maak soms zelfs een ei in de magnetron. Nee, geen grap (wel de schil er af halen want anders komt het niet goed). Mijn maaltijden mislukken vaker dan dat ze succesvol zijn en plezier in koken heb ik alleen als ik het samen met m’n vriendje doe. Het is daarom ook verrassingwekkend dat ik vandaag een recept met jullie wil delen. Een recept van guacamole, waar ik groooooot fan van ben en wat ik ook zelf lekker kan maken.

Toen ik een half jaar in Londen woonde voor mijn studie at ik regelmatig bij Wahaca. Ohhh zo’n lekker Mexicaans restaurant en ook nog eens super gezellig. Hier heb ik de lekkerste guacamole EVER gegeten. Sindsdien doe ik mijn best om m’n eigen guacamole recept te perfectioneren, maar niets kan op tegen de Wahaca-versie. Serieus, deze guacamole is perfect!

Het is zondag vandaag, een ideale dag om ’s middags lekker met een bakje guacamole en tortillachips op de bank te ploffen! Yummy. Kijk dit filmpje, maak het na en GENIET! Eet smakelijk!

4 thoughts on “Yummy: guacamole perfectie

  1. Guacamole heb ik hier ook al vaak uit de mouw geschud, zure room, avocado, citroensap, tomaatjes, pepertjes, zout en een overdosis koriander et voilà! 🙂

    Koken is veel oefenen en dan kom je er wel!
    Mexicaans eten is de mjummie hé! (mijn spellingscorrector wil hier mummie van maken moehaha…)

Comments are closed.