Win: Lucardi More Initials ketting

Lucardi ketting letters

Er hangt liefde in de lucht (en om m’n nek). Deze week staat in het teken van aanstaande zaterdag: Valentijnsdag. Daar hoort natuurlijk een passende winactie bij. Hoe leuk het ook is om je lover te verrassen, je vrienden, vriendinnen en familie kun je net zo goed op Valentijnsdag laten weten dat je ze liefhebt. Of jezelf! En daar draait het bij deze winactie om. *zucht* Hoé fijn is het om zo’n prachtig ingepakt juwelendoosje op de mat te vinden dat daadwerkelijk voor jou is? Ik kan je vertellen dat ik er in ieder geval heel blij van werd. Van Lucardi mag ik 2(!) leuke More Initials kettinkjes naar keuze weggeven met 3 bedels. Niet gek hè? Een mooi delicaat kettinkje om samen met andere dunne kettinkjes te dragen (ik hou van necklace stacking!) of om in z’n eentje om je nek te laten shinen. Natuurlijk kun je er alsnog voor kiezen om ‘m je moeder of bff cadeau te doen, maar jíj kunt ‘m winnen.

Lucardi ketting letters

Ik vond m’n eigen initialen (MvS) niet erg sexy, en een hartje met de eerste letter van m’n eigen naam en die van m’n vriendje vond ik niet dat ik voor mezelf moest kopen. Daarom ging ik voor 3 letters die staan voor iets wat ik heel erg liefheb. Iets waar ik de HELE dag mee bezig ben: typen. Op m’n werk (ik werk als copywriter) typ ik de hele dag, en ’s avonds ga ik nog eens door voor m’n blog. Tadaaa: 3 letters die me na aan het hart liggen. Ik vond het wel grappig. Voor welke initialen zou jij kiezen? Je eigen initialen, die van Ryan Gosling ;)? De naam van je vriendje? Of een setje symbolen? De kettinkjes zijn verkrijgbaar in goud, zilver en rosé dus hij is helemaal aan te passen aan je smaak.

Win 1 van de 2 More Initials kettinkjes

Wat je moet doen om kans te maken op één van de twee gepersonaliseerde More Initials kettinkjes?
1. De Budgetproof.nl Facebookpagina liken
2. Me in een comment (onderstaand) vertellen welke bedeltjes je zou kiezen

Makkelijker kan bijna niet toch?

Mocht je zelf zo’n setje met drie bedels willen kopen (meer is ook mogelijk) dan kost deze combi ongeveer €25,-.

Lucardi ketting letters

Lucardi ketting letters


Follow on Bloglovin

Volg Budgetproof.nl ook op Facebook voor dagelijkse budgettips:

28 thoughts on “Win: Lucardi More Initials ketting

 1. Ik zou m van Maike, t van Thijs en een sterretje kiezen als dat kon 🙂 liefssssss

 2. Ik zou voor een klavertje een hartje en een D omdat dat de eerste letter is van allebei mijn zoontjes en dan helemaal in zilver kleurig ,zo leuk!
  Ik volg je via fb en via bloglovin,leuke blog heb je!

 3. Mooie actie 🙂 Creatief denken… 3 bedeltjes.

  Haha, als het zo kunnen #GO Heb grote plannen met mijn blog en het is tijd om te doen. Te gáán! Zouden meer mensen moeten doen 😉 Neem je ideeën en doe er iets moois mee, go get ‘em! Xx

 4. Leuk! Ik hou van zo’n fijne kettinkjes. Ik zou kiezen voor YES van yes you can, iets waar ik af en toe eens aan herinnerd moet worden. Graag in rosé. Fingers crossed!

 5. Wauw wat een leuke actie. Ik volg je al een tijdje en deze actie vind ik wel érg leuk.

  Ik zou een hartje en/of klavertje willen met de letter M erbij.

 6. Wat leuk! Die facebookpagina was natuurlijk al even geliked 🙂
  Ik zou gaan voor Joy. Het woord zelf is al mooi, maar het is ook 1 van de namen van de 2 paardjes waar ik vorig jaar afscheid van heb moeten nemen. Het zou een mooie herinnering zijn!

 7. Ah cool! Mijn initialen zijn SMA, dus dat zou matig zijn. Ik zou kiezen voor JAN omdat dat mijn lieve verloofde is die me zelfs in een worstenpak met carnaval nog aantrekkelijk en lief vindt, en omdat we gaan trouwen en zo iedereen ziet dat ik bij hem hoor 🙂
  Mooie foto van jou trouwens!

 8. Wat een leuke actie marloes! Ik zou helemaal blij worden van de initialen D J N. De D staat voor mijn aanstaande waarmee ik 22 mei in het huwelijksbootje stap en de J en N staan voor de namen van onze prachtige zoon en dochter. Al ik dit mag winnen , dan graag in het goud.
  Succes!!

 9. OMG! Hoe leuk zijn deze kettinkjes, het woord dat ik ga kiezen zal je nu ook vast duidelijk zijn. Bij 3 letters denk ik natuurlijk gelijk aan mijn favoriete uitspraak! <3

 10. Ik zou Leo kiezen. Was de naam van men lieve Beagle 🙂 en 25 euro is wel echt een goede prijs voor een gepersonaliseerde halsketting!

 11. Ah wat mooi! 😀 Ik denk dat ik toch voor mijn eigen initialen zou gaan met daarbij een hoefijzertje (some selfloving and luck kan nooit kwaad, toch?) :3

 12. Ohhhh zo leuk! Een vernieuwde versie van de Carrie necklace, I like it! 😉 Ik zou voor rosé gaan en dan voor D<3R (D hartje R), omdat ik mijn man Ruben dan lekker hip bij me draag! Passend voor een Valentijn giveaway 🙂

 13. Aan deze ketting zou ik de bedeltjes R C en Y heel mooi vinden. Het zijn de begin letters van mijn beste vriendinnen en mij. We kunnen niet altijd bij elkaar zijn, maar met zoiets zouden we altijd met elkaar verbonden zijn. De derde moet ik er dan bij kopen maar dat is het zeker waard!!

 14. Wat een mooi fijn kettinkje! Ik zou wel heel graag de eerste letter van de naam van mijn vriend,oh, pardon, verloofde (blijft gek..) en mijn eigen naam met een hartje ertussen willen: L<3M. Zilverkleurig, want dat past bij de trouwringen die we net hebben uitgezocht 🙂

 15. Waarom ik graag dit kettinkje wil winnen… Vrij simpel! dit jaar zit er een Valentijnskaartje oid niet in, sinds een jaartje ben ik namelijk vrijgezel en dat is wennen. Maar ik heb gelukkig superveel lieve en gezellige vrienden om me heen. Mijn vader heb ik stiekem een kaartje gestuurd, zeker weten dat ie dat helemaal te gek vindt. Zo ben ik, met iets kleins laten zien aan anderen dat je ze waardeert en er voor ze bent.
  Maar nu wil ik mezelf op deze dag wel wat liefde gunnen: met een hartje als bedeltje. Simpel en liefdevol. Daar houd ik van!

 16. Ik doe mee! Leuke actie! (:
  Ik zou (heel cheesy) kiezen voor de initialen van mijn vriend, JMD. Hij heeft een hele lange naam en sinds de basisschool noemt iedereen hem eigenlijk vaker JMD dan zijn eigen naam. We zijn in maart alweer 8 jaar samen!

 17. Leuk de kettingen! Ik zou gaan voor de S van Sabrina en de D van Dillon, tevens begint mijn achternaam ook met een D dus dat is dubbel leuk, al zeg ik het zelf haha 😉 En een hoefijzer in het midden vind ik mooi. Ik heb je FB geliked! Liefs

 18. Wat prachtig en zo mooi subtiel. Ik zou gaan voor de initialen van mijn kinderen dus en T en een I met daartussen of een hartje of een klavertje.

 19. Yeeeey! Van dit soort winacties wordt ik heel gelukkig. Ik zou een kettinkje willen winnen met het woord ‘FOX’. Because I’m a very foxy person. Daarnaast moet ik gelijk aan één van mijn lievelingsactrices denken, Megan Fox. Kan ook geen kwaad…. 😉 Super charmant, vrouwelijk, elegant en lief. Zou ‘m iedere dag dragen! In combinatie met andere kleine kettinkjes. Ik ga heel hard duimen. Heb je FB-pagina absoluut geliked.

  My favourite thing in my wardrobe is my jewelry. -Kate Reardon

 20. Wat een super leuke kettinkjes!
  Een tijdje geleden toen ik The Carrie diaries elke week keek vond ik haar C ketting, een gouden ketting met een c initials zoals deze ketting helemaal leuk.
  Maar toen kon ik geen budget versie vinden, dus super dat ze nu bij Lucardi verkrijgbaar zijn voor een zacht prijsje.
  Ik zou voor een ketting gaan voor een mooie ronde zirkonia,een A voor mijn naam, een C voor de dingen waar ik van hou….Carrie, Chocolade, en mijn 2 boeken/film crushes(Edward) Cullen en Christian (Grey);-)

 21. Wat een mooi kettinkje, precies de goede grootte! Ik zou voor een gouden ketting gaan met alleen de letter i in het goud, dat is de letter van mijn naam (Iris)!
  Liefs, Iris

 22. Mooi!! Ik kies voor een zilveren kettinkje met 2 zilverkleurige en 1 goudkleurig hartje.

 23. hoi, ik zou de initialen A met de & teken tussen en nog een A. Mijn eigen voorleter plus die van mijn dochtertje. En het liefst in het zilver.

Comments are closed.